menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Skidsemester i Sverige - Boka våra skidorter

Dags att boka din skidsemester i Sverige? Då hittar du alla våra skidorter här. Hos oss på Bengt-Martins hittar du skidresor till drygt 12 olika skidorter runt om i Sverige. Vi hjälper dig att skräddarsy din skidresa så att hela familjen har roligt på skidor!

Att boka en skidsemester till fjällen har för många familjer blivit en lång och härlig tradition. Att fira jul i de svenska fjällen med nyfallen snö har blivit en självklarhet och många kan inte tänka sig julen på någon annat sätt. Att släppa alla måsten hemma, packa bilen full med barn och husdjur och bara se fram emot lång härlig ledighet under en skidvecka i fjällen. Det är ju inte bara jul och nyår som lockar, lika populära är sportlov och påsklov, eller att fylla på med solenergi under en marsveckan. Att sitta i stugknuten, ta en fika i solen och bara njuta av lata dagar med ändå fyllda med aktivitet, så är det att ha skidsemester i Sverige!

Vart ska vi åka, vad passar oss bäst?

Det är frågor vi ofta får och vi kan lova dig att vi kan hitta ett alternativ till dig, vårt utbud av skidorter i Sverige är stort och bara för att nämna några så kommer här några tips. Vår populäraste destination i alla kategorier är Sälen, här finns skidåkning som passar för alla. I Lindvallen, Kläppen och Hundfjället trivs barnfamiljen. I Tandådalen och Stöten hittar du lite snabbare skidåkning och på Högfjället bokar ofta längdåkaren eller sällskapet som vill ha nära till pianobaren på Högfjällshotellet.

Boka din bästa skidsemester - Välj nedan bland alla våra skidorter i Sverige

Skidsemester i Sverige