Skidsemester i Sälen - Hyra stuga

Att hyra en stuga i Sälen, är ju verkligen det perfekta valet för en skidsemester! Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde och vare sig du är nybörjare eller svartpistfantast, telemarkare eller längdåkare så har skidorten något för alla. Här finns Norra Europas största sammanhängande liftsystem och största barnområde och vi har boende i stuga, lägenhet eller hotell, flera med ski in/ski out möjligheter på alla de sex stora skidområdena. Lindvallen, Högfjället, Tandådalen/Hundfjället, Kläppen och Stöten som är våra sex alpina resmål i Sälen.

Liftnära boende i populära Gröna Byn med gångavstånd till Märta Express vid Experiumtorget


Hitta bästa stugan i Sälen

Önskar du boka en stuga eller en lägenhet i Sälen så har vi boende både nära liften och med mer fjällnära läge på alla våra sex skidorter.  Vi har boende från 4 bäddar eller varför inte en parstuga med upp till totalt 28 bäddar? Vi hjälper dig hitta stugan eller boendet som passar dig och din familj.

Skidåkning i Sälen

I Sälen hittar du varierad skidåkning för alla typer av skidåkare. Det finns fantastiskt många barnområden med bland annat Norra Europas största knappliftsområde, flera äventyrsområden och parkområden som ger rolig och lagom utmanande skidåkning åt hela familjen! Barnen har det skojigt i Sälen och därför gillar alla barn resmålet. Samtliga skidområden har full fart på barnaktiviteter och program för både stora och små barn.

Allt för att din skidresa och semester i Sälen ska bli den bästa fjällsemestern!

Frågor och svar om Sälen