menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Efter varje säsong

När säsongen går mot sitt slut är det dags för er som stugägare att själva njuta av ert boende. Nu finns tid att fixa och förbereda inför kommande säsonger.

Efter en vintersäsong:

Bengt-Martins ansvar:

Vid säsongsslut går vi in i varje stuga/lägenhet och ger en kort översyn av boendet. Vi skruvar ner värmen till ca8-10 grader. Ser vi något anmärkningsvärt så kontaktar vi dig som ägare i övrigt är det du som stugägare som ansvarar för att boendet stängs ner/alternativt ses över för inför tex sommarsäsong.

Vad behöver jag som ägare tänkt på:

  • Se gärna vår checklista för saker som du stämmer av efter/inför varje säsong.
  • Planerar du att renovera? Läs mer här >>
  • Inför varje vintersäsong skall en storstädning göras. Läs mer

Sommaruthyrning:

Har du lämnat in ditt boende för sommaruthyrning (gäller för närvarande boende i Lindvallen/Högfjället) så är det extra viktigt att du gör en sommarstädning inför de första sommargästerna. Kontakta oss gärna för offert om du vill att vi städar och fräschar ditt boende.

Glöm inte bort att njuta!

Vi hoppas att du som ägare har möjlighet att njuta av tystnaden och stillheten som infinner sig i mellansäsongerna i Sälen.