Renovering - Ändring i boendet

Gör din stuga mer attraktiv med vår hjälp.

Från och med 2022 erbjuder vi på Bengt-Martins er som stugägare en möjlighet att göra stugan fräschare och mer attraktiv. Med renovering av olika slag eller uppgradering med nya möbler och utrustning eller varför inte styling så ökar vi stugans attraktionskraft och lönsamhet. Som ni vet är ett boende som är fräscht, har nya möbler, moderna vitvaror mm mer säljande både bildmässigt och i text.

Som stugägare hos Bengt-Martins får du 10% rabatt när du moderniserar inredningen och maximerar stugmyset med hjälp av Scandinavian Top Living. Med sin bas i Tandådalen erbjuder Scandinavian Top Living styling med hållbara materialval där uthyrning och fjällmys står i fokus. En unik styling där all inredning är noga utvald och blir bestående. För snabbast återkoppling kontakta Cathrine via samtal eller sms 070- 215 28 01 eller klicka på länken nedan.

https://www.scandinaviantopliving.se Följ länken för info om styling.


Våra tjänster omfattar bland annat följande:
Snickeri (tak- och fasadrenovering, fönsterbyte, altanbygge mm)
Målning (målning in- och utvändigt, tapetsering mm)
Byte av vitvaror och annan utrustning
Röjning och uppfräschning av tomt (klippning av träd och häckar, röjning sly, nytt grus till uppfart mm)
Rörläggeri och elarbeten (genom lokala samarbetspartners)
Styling och inköp av nya möbler och övrig inredning

Inkom gärna med förfrågan och beskrivning av vad ni önskar göra och vi återkommer inom kort med kostnadsuppskattning eller fast offert och tidplan för genomförande.
Välkomna att kontakta Magnus Kihlman, magnus.kihlman@bengt-martins.se, tel nr 0280-275 70


Berätta gärna om era planer för oss så vi får förhandsinformation. Planerar ni för en stor renovering, tex badrum eller byta kök, berätta gärna för oss i förväg. Då kan vi i våra säljsamtal sälja in ett uppgraderat boende inför kommande säsong. Är det mindre renoveringar kan ni meddela oss när det är klart, så lägger vi upp nya bilder och ändrar beskrivningen för ert boende.
Det är alltid bra att tänka på att ett boende som är nyrenoverat, har nya möbler etc, säljer bättre både bildmässigt och i text. Att måla om väggarna, köpa en ny TV, byta till nya madrasser ect. kan göra mycket för att få bättre försäljning/beläggning på just er stuga.


Slitage och äldre inredning:

Under en vintersäsongen så blir det ett allmänt slitage på möbler och inredning. Allt eftersom och med tidens gång bör inredningen bytas ut och fräschas upp.
Skulle det vara något som blir förstört av gäst så får gästen stå för kostnaden. Vid vanligt slitage är det ägaren själv som uppdaterar och bekostar uppdatering. Det är viktigt att du som ägare, ser över ditt boende utifrån en hyresgästs perspektiv. Ett smakfullt boende med hel och ren inredning blir varsamt behandlat av hyresgästen, känns inredningen sliten (tex gammal nedsutten soffa) så är det ofta (tyvärr) lättare för hyresgästen att välja att inte vara aktsam.


Med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong. Sidan uppdaterad 220608