menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Renovering - Ändring i boendet

Har ni funderingar på att renovera ert boende eller rusta upp det?

Berätta gärna om era planer för oss så vi får förhandsinformation. Planerar ni för en stor renovering, tex badrum eller byta kök, berätta gärna för oss i förväg. Då kan vi i våra säljsamtal sälja in ett uppgraderat boende inför kommande säsong. Är det mindre renoveringar kan ni meddela oss när det är klart, så lägger vi upp nya bilder och ändrar beskrivningen för ert boende.

Det är alltid bra att tänka på att en boende som är nyrenoverat, har nya möbler etc, säljer bättre både bildmässigt och i text. Att måla om väggarna, köpa en ny TV, byta till nya madrasser ect. kan göra mycket för att få bättre försäljning/beläggning på just er stuga.

Slitage och äldre inredning:
Under en vintersäsongen så blir det ett allmänt slitage på möbler och inredning. Allt eftersom och med tidens gång bör inredningen bytas ut och fräschas upp.
Skulle det vara något som blir förstört av gäst så får gästen stå för kostnaden. Vid vanligt slitage är det ägaren själv som uppdaterar och bekostar uppdatering. Det är viktigt att du som ägare, ser över ditt boende utifrån en hyrsgästs perspektiv. Ett smakfullt boende med hel och ren inredning blir varsamt behandlat av hyresgästen, känns inredningen sliten (tex gammal nedsutten soffa) så är det ofta (tyvärr) lättare för hyresgästen att välja att inte vara aktsam.

Med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong. Sidan uppdaterad 190411