menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Aktiv sommarsemester i Sälen

Förutom cykling, vandring och de klassiska sommaraktiviterna i Sälen så kan du nu även träna på utomhusgym, golfa, ta en tur i kanoten eller varför inte utmana familjen i klätterparken som ligger ett stenkast från vårt boende i Gröna Byn.

Salen_klattra_barn_text_780_440.jpg

Klätterparken

"Högt och lågt" bygger en klätterpark vid Svansjön i Lindvallen som öppnar till sommaren 2021. I klätterparken kommer du att hitta sju olika banor i varierande svårighetsgrad så att hela familjen får skojigt på sitt äventyr. Banorna kommer att bestå av 52 olika hinder som finns både högt, lågt. På marken och i trädtopparna. Bland annat kommer en av sex Ziplines ta dig på en magisk färd över Svansjön.

Det är ingen åldersgräns för att klättra, men du måste vara minst 80 cm för de enklaste banorna (med reservation för uppdatering) 

Salen_Klatter_barn_620_310.jpg

Padel

Nu kan du spela Padel även på din semester i Sälen. En rolig aktivitet och en skön form av motion, som alltid är roligt oberoende av nivå eller ålder på spelarna.

Med gångavstånd från Experiumtorget och Gröna Byn i Lindvallen, i direkt anslutning till eljusspåret byggs två nya dubbelbanor för padel. Det är utomhusbanor, så självklart ingår den friska fjälluften i upplevelsen. Padelbanorna kommer vara spelklara till sommaren och bokas då via matchi.se. 

Du kommer att kunna hyra racket på plats så att du kan ha roligt på sommarens fjällsemester.

Salen_Padel_dam_620_310.jpg

Klicka här för massor av tips på aktiviteter i sommar

Boende nära alla aktiviteter 

Vi har stugor och lägenheter med fjällnära läge både i Lindvallen och Högfjället. Hitta din bas för familjens fjälläventyr genom att klicka på SÖK och BOKA knappen eller gå vidare och läs mer om boende i Sälen. Vill du bo nära Padelbanor och klätterparken så bokar du med fördel ett av våra boende vid Experiumtorget.