menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Sälen - Stuga i sommar

Att hyra en stuga i Sälen under sommaren är kanske bästa sättet att finna både vila och möjlighet till fysiska aktivieter. Här finns böljande vidder, långsträckta vyer och fantastiska upplevelser till både vandring och cykling.

Vill du bara vila på din semester går det lika bra. Sätt dig på en sten, ta en kopp kaffe och njut av fantastiska vyer. Våra stugor har bra lägen, du kan enkelt ta liften upp på Högfjället och du behöver inte gå många steg innan du hittar dagens fikasten. Hela själen mår gott av fjälluften och att synitrycken laddas med sköna vyer.

Hitta ditt boende i Sälen

Hos Bengt-Martins hittar du ett stort utbud av parstugor, fjällstugor eller lägenheter, både i Lindvallen och uppe på Högfjället. Här nedan ser du ett urval, fler hittar du i vår onlinebokning.

Sommar_salen_SL30_cykel_TEXT_780_400.jpg

Härligt för barnen med alla fria ytor i Lindvallen att leka på. Bild från stugbyn, Gröna Byn i Lindvallen

Stuga i Gröna Byn

Populära stugor i Gröna Byn, Lindvallen. Stugorna är väl rustade för självhushåll och har 4+2 bäddar. Perfekt och tryggt för den lilla familjen som vill bo nära till allt. Gångavstånd till bad och service vid Experiumtorget. De minsta brukar uppskatta promenaden till fäboden för att titta på djuren och ta en fika bland de gamla välbevarade byggnaderna.

Stuga i Björnbyn

Mysiga timmerstugor i stugområdet på Gubbmyren. Stugorna har ett lugnt läge och är väl rustade för familjer upp till 6 personer. I flera av dem finns bastu.

SOMMAR_Bjornbyn_TEXT_780_400.jpg

Privata stugor

Vi har ett stort utbud av privatägda stugor och lägenhter runt om i Lindvallen. Stugorna har från 4 upp till 14 bäddar. Ta med familj och vänner och njut av sommaren tillsammans.

Stugorna finns runt alla torgen vid Lindvallen, Välj om du vill bo nära Experiumtorget med bad, livs och restauranger. Stugorna nära Gustavbacken har gångavstånd till Sälen Bikepark med downhillåkning och väljer du boende vid Sälfjällstorget finns cykelleder med lätt snirklad led för de allra minsta.

Du finner ledigt boende med aktuella priser genom att klicka på SÖK och BOKA knappen