Bengt-Martins Trygghetspaket

Det populäraste boendet är oftast det som tar slut snabbast. De mest attraktiva veckorna, de största husen och det boende som ligger närmast backen! Därför är det alltid bra att boka tidigt. Tycker du att det känns svårt att planera en resa långt i förväg så har vi den perfekta lösningen: I vårt Tryggghetspaket har du inte bara ett avbeställningsskydd du har också möjlighet att boka om ditt boende till annan vecka eller helt enkelt byta.


Med Bengt-Martins Trygghetspaket får du:

Fri avbokning: Du kan utan kostnad avbeställa eller boka om din bokning fram t.o.m. 42 dagar före ankomst utan närmare förklaring. Du får tillbaka inbetalt belopp för resan*.
Vid sjukdom: Du kan avbeställa din bokning fram till dag före avtalad ankomst vid akut sjukdom och mot giltigt läkarintyg. Du får tillbaka inbetalt belopp för resan*. Se villkor för Stug- och lägenhetsuthyrning under "Men om det händer mig något?"
Prisgaranti? Du är garanterad att slippa obehagliga prishöjningar på grund av valutakursförändringar efter det att du bokat resan.
Dessutom: Enkelt och snabb återbetalning direkt av oss, du slipper vända dig till försäkrings- eller kortbolag.
Återbetalning: Återbetalning direkt av oss inom 7 dagar efter att vi erhållit och godkänt läkarintyget.

Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t ex. läkare. Ladda ner intyget här (pdf). Intyget bör sändas till oss så snart som möjligt, senast en vecka från avbokningsdagen. Avgiften från Trygghetspaketet/avbeställningsskyddet återbetalas inte vid avbokning eller ombokning.


Vad kostar Trygghetspaketet?
Trygghetspaketet/avbeställningsskydd kostar 7% av priset för din stuga, lägenhet eller hotellrum. Trygghetspaketet kan köpas till i samband med din bokning. *Kostnad för Trygghetspaketet samt servicearvode återbetalas ej .
Undantag
Observera att för boende i Trysil och Hemsedal som har fler än 14 bäddar gäller speciella villkor. Trygghetspaketet kan därför inte köpas till på dessa boende. Läs mer under Resevillkor
Sidan uppdaterad 2021-07-09