menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Lediga jobb hos Bengt-Martins

Bengt-Martins är ett drygt 60 år försäljningsbolag med kontor i Karlstad och i Sälen och som ingår i Resia TravelGroup. Bengt-Martins har Sveriges bredaste utbud av boende och skidresepaket på ca 20 skidorter i Sverige och Norge

Vi har verksamhet i Köpenhamn genom vårt dotterbolag Hyttespecialisten som i över 40 år har sålt skidresor till Svenska och Norska fjällen. Hos oss finner du även Cruise Market med kryssningar för alla över hela världen och vi är även Sveriges största återförsäljare av Hurtigruten. Våra medarbetares arbetsglädje och kompetens är vårt viktigaste konkurrensmedel.

Bengt-Martins verksamhet i Sälen tillhandahåller reception, gästservice och stugservice för de stugor och lägenheter vi förmedlar och hyr ut. Verksamheten handlar om att välkomna våra gäster på bästa möjliga sätt, tillhandahålla hög service för de som hyr stugor såväl som de som äger de fastigheter som vi förmedlar.

****************

Ansökan sker alltid genom vår karriärsida hos vårt systerföretag Resia Travel Group.

På vår karriärsida har du möjlighet att läsa mer om Resia Travel Group och ta del av alla våra lediga tjänster.  https://jobb.resiatravelgroup.se

Just nu söker vi personal till vårt kontor i Sälen: Destinationsansvarig
Sök tjänsten här:
https://jobb.resiatravelgroup.se/jobs/1164940-destinationsansvarig-till-bengt-martins-i-salen