Vår service på plats

Att hyra ut sin stuga genom oss på Bengt-Martins garanterar trygghet, enkelhet och hög beläggning. Läs mer om fördelarna här. För de gäster där Bengt-Martins har förmedlat vistelsen, så ingår Stugservice i uthyrningsavtalet. I Stugservice ingår följande:

När ert boende blivit uthyrt så ser vi till att sköta:
Komplettering av mindre husgeråd som gått sönder/försvunnit utifrån Bengt-Martins standard (tex ett glas som gått i kras, ett bestick som råkat hamna i soporna)
Akut tvätt av nedfläckade textilier
Enklare reparationer och enklare felsökning. Tex dörrhandtag eller torkskåp som krånglar. Byte av säkringar/lampor. Byte av TV (TV ingår ej).
Snöskottning, max 15 meter räknat från parkeringsplats till boendets entré. Är det längre avstånd, så efterfakturerar vi efter säsongen (för de antal gånger vi har skottat).
Kontakt med hantverkare (vid behov)
Beställning av kapitalvaror för uthyrares räkning. Om kostnaden överstiger angivet belopp enligt avtal, så sker detta efter överenskommelse med ägaren.
Läs gärna mer om vad du som stugägare kan tänka på under pågående säsong


Vi fixar mer än så!
Självklart kan vi i mån av tid även hjälpa till med andra små ting som du behöver hjälp med mot en avgift.


När det krävs specialistkompetens

I Stugservice ingår ej tjänster där det krävs specialistkompetens. Bengt-Martins är dock behjälplig med att beställa dessa tjänster för uthyrares räkning. Exempel nedan
Skottning av parkeringsplats
Takskottning
Elarbete
VVS arbeten
Upptining om vatten/avlopp har frusit.
Reparationer till följd av normalt slitage


Vi finns på plats i Sälen för gästen

Receptionen i Lindvallen, Gröna Byn har öppet alla dagar under högsäsong och servar gästerna om något skulle hända när gästen är på plats i boendet.
Våra vaktmästare rycker ut om något behöver åtgärdas
Bemannad jour kvällar och nätter, under vintersäsongen för våra gäster
Om gästen själv orsakat en skada i boendet så sköter vi dialogen med gästen och tillser att gästen på lämpligt vis gör rätt för sig.


Med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong. Sidan uppdaterad 211111