menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Boende till Vasaloppet

Det gäller att vara ute i god tid för att hitta boende till Vasaloppet, eller egentligen Vasaloppen eftersom det nu finns många sätt att avverka sträckan mellan Sälen och Mora.

Vasaloppet 2021 bjuder på lite andra utmaningar pågrund av Covid 19. Läs mer på Vasaloppets egen hemsida.

Salen-lindvallen-SL30_780_400.jpg
Parstuga i Gröna Byn, 4+2 bäddar och gångavstånd till Experiumtorget med livs och restauranger.

Tänk på att stugor och boende till Vasaloppen sammanfaller med att det är sportlov för stora delar av Sverige. Så vänta inte med att boka ert boende - Vi rekommenderar att göra bokningen så snart som möjligt.

Stor stuga i Lindvallen

Är ni många så bokar ni med fördel en stor stuga med 8-14 bäddar. Du finner lediga stugor i vår onlinebokning. Vi har liftnära stugor för er som vill kombinera Vasloppet med att barnen har sportlov eller fjällnära stugor på tex Gubbmyren som är mycket populära bland våra vasloppskunder.

Våra populäraste stugor i Lindvallen

De mest populära och prisvärda boendet finner du i Lindvallen. Här nedan följer några exempel på populära stugbyar med boende för 4-6 personer.

  • Gröna Byn, 4+2 bäddar med all service inom räckhåll vid Experiumtorget
     
  • Sälfjällsbyn 4+2 bäddar och två sovrum. Gångavstånd till restauranger vid Sälfjällstorget

Populära stugor på Högfjället

  • Hemfjällsbyn och Storfjällsbyn. Populära stugor med 4+2 bäddar. Dessa stugor har bytesdagar lördag-lördag, vilket många av våra gäster efterfrågar.

 

För att boka din stuga:

För att hitta ledigt boende och se aktuella priser, klicka på "SÖK OCH BOKA" uppe till höger.

Fyll i ankomstdatum och välj hemrese/avresdag. Du ser då ledig kapacitet med pris och kan genomföra din bokning.

Eller ring oss på 054 - 10 24 00 så hjälper vid dig.