menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch.
Sälen Stöten soltorget i sol

Boende i Stöten

Rolig skidåkning är Stötens främsta kännetecken och av många ansett som Sälens bästa. Utsikten från toppen av World Cup-backen är något som måste upplevas för att förstås.

I dag är Stöten en anläggning med backar för alla kategorier av skidåkare och stoltserar med Sälens högsta fallhöjd. I Stöten finns boende för alla. Med skidåkning inom räckhåll finner du både stugor, lägenheter och hotell.

 

Att hyra stuga i Stöten är att få välja från en bred palett. Här finns små mysiga, eller stora lyxiga stugor. Drömmer du om att bo i en stuga med öppen planlösning, stora ytor och braskamin för kvällsmys efter skidåkningen. Då ska du verkligen kika på utbudet av stugor i Stöten.
I Stöten hittar du lägenheter mitt i pisten, bättre läge för skidåkningen kan du knappast få. Att lägenheterna dessutom har gångavstånd till service och restauranger gör dem till ett populärt val inför skidsemestern.
Ett skidhotell gör sig bäst om det ligger mitt i allt och det gör hotellet i Stöten. Du har skidåkningen direkt utanför dörren och Stöten Ski Hotell rymmer både restaurang, café och bar.