menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Skidåkning i Lindvallen

Att åka skidor i Lindvallen är en härlig upplevelse för hela familjen, här finns utmanande pister men även lättare pister för nybörjaren och för de minsta. Lindvallen är det perfekta valet för dig som reser på skidsemester med barn i alla åldrar. Här finns ett av Europas största sammanhängande barnområden och skönda breda nerfarter för den som gillar att glassa på carvingskidor.

Lindvallens skidsystem bjuder även på en av Sveriges absolut bästa parker med boxar, rails och hopp av varierande svårighetsgrad. Lindvallen är sammanbundet med Högfjällets pister genom en transportlift.

Nedan hittar du information och fakta om skidåkningen i Lindvallen.

Snabbfakta Lindvallen
Liftar 41 st   Längsta nedfart 2500 m
Nedfarter inkl. parker 56 st   Högsta fallhöjd 303m
 - Gröna 26 st   Total pistlängd 37,5 km
 - Blåa 8 st    Konstsnö 35 av
 - Röda 15 st      
 - Svarta 3 st      
Park och äventyrsområden 4 st   Snögaranti ja
Skipassystem KeyCard   Skidskola ja
      Skiduthyrning ja
De båda skidområdena Lindvallen/Högfjället är sammanbundna med transportlift som tar ca 15 min.
 

 

Lindvallen - Gustavbacken

Webbkamera Lindvallen