menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Stuga i Gröna Byn, Sälen Lindvallen med julstämning

Stugor i Gröna Byn, Lindvallen

Trevliga och mycket populära parstugor i Gröna Byn, Lindvallen. Stugorna har ett läge med bekvämt gångavstånd till liftarna vid Sälens kanske mest besökta skidtorg, Experiumtorget, där du även hittar upplevelsehuset Experium med bland annat bad och bowling. (ca 150-400 m).

Hyr du en stuga i Gröna Byn, så kommer du också att bo nära ett av nordens bästa barnområden och är därför ett riktigt bra boendealternativ för barnfamiljer. På Experiumtorget, ett stenkast bort finns McDonalds, restauranger, café, skiduthyrning och försäljning av skipass. Behöver familjen ta en paus i skidåkningen är ett besök på Lindvallens fäbod också inom gångavstånd från stugbyn.

Skidåkningen är nära till när du bor i Gröna Byn

Vill du snabbt upp på fjället så går det fort, sexstolsliften Märta-Express tar dig upp till toppen på 5 min. Är du sugen på skidor på längden, så finns det längdspår som startar i anslutning till stugorna. Vill du prova fler av Sälens pister så tar du skidbussen. Hållplats till skidbussen, som går mellan Lindvallen via Högfjället till Tandådalen, finns 150 m från stugorna.

Flera av stugorna har under de sista säsongerna uppgraderats och renoverats. I några av de renoverade stugorna har även diskmaskin installerats. Alla stugor är rökfria. Har du husdjur med dig så bokar du en stuga som är tillåten för husdjur. För de minsta finns barnsäng och barnstol att hyra.

Större valfrihet

Stugorna i Gröna Byn kan under utvalda veckor, hyras med flexibel ankomst/avresedag så att din skidresa kan anpassas efter dina önskemål. Se prislista för priser tex onsdag - söndag. Hör gärna med oss på bokningen om du har önskemål. Under vissa veckor är det lättare att hjälpa till med valfri ankomstdag än under andra veckor!

Sommar_salen_SL30_TEXT_780_400.jpg

Gröna Byn om sommaren

Upplev fjällen om sommaren och boka en stuga i Gröna Byn. Härifrån har du gångavstånd till sommaraktiviteter som fiske, vandring och cykelleder. Smidigt tar du liften upp vid Gustavbacken för skäna dagar på högfjället. Se mer på våra sommarsidor om Sälen