Boende i Lindvallen

I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet ski in/ski out, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen till Sälens nöjesfält, nummer ett, för hela familjen. Allt du kan önska finns på pjäxvänligt avstånd. Låt bilen stå parkerad vid stugan hela veckan. Om du orkar efter en hel dag i snön kan du fortsätta med kvällsåkning eller varför inte roa dig med ett besök på Showtime på värdshuset.

Önskar du ett lugnare läge så väljer du ett boende på något av våra mer fjällnära stugområden, vid flera av dessa stugor kan du ta skidbussen till och från pisten.

Boendekartor - Lindvallen

Boendekarta - Lindvallen vid skidtorgen (pdf)
(Gustavtorget/Experiumtorget/Sälfjällstorget/Söderåstorget)

Områdeskarta - Gröna Byn (pdf)
Områdeskarta - Lindvallen Gubbmyren (pdf)

Stugor i Lindvallen

I Lindvallen finns boende för alla önskemål. Vi har stugor och lägenheter i alla storlekar - nära liften, eller traditionella fjällstugor i trevliga naturnära stugområden. Hitta din favoritstuga för årets skidresa!

Hitta och boka din stuga i Lindvallen

Lägenheter i Lindvallen

Runt om i Lindvallen hittar du ett stort utbud av parhus eller flerfamiljshus som rymmer flera lägenheter i samma hus. Lägenheterna finns i varierande storlek och rymmer den lilla familjen på 2 personer upp till stora sällskap.

Hitta och boka din lägenhet i Lindvallen

Hotell i Lindvallen

I området för Lindvallen – Högfjället hittar du Sälens Högfjällshotell, ett anrikt hotell med det perfekta läget, både för skidåkning och Afterski. Högfjällets skidsystem är sammankopplat med Lindvallen, du tar dig smidigt från hotellet med transportliften mellan de båda skidsystemen.

Läs mer