Skiduthyrning i Hundfjället

Har du hyrt boende i Hundfjället så rekommenderar vi att du för bästa service och för bra kvalitet på utrustningen väljer skiduthyrningen i Sälen By, Dalskidan där får bättre priser som kund hos Bengt-Martins.

Skiduthyrning - Dalskidan, Sälen by

För bästa upplevelsen och skönaste skidåkningen så hyr du din utrustning av Erika och Martin, två mycket erfarna skidåkare som själva har kört i eliten under många år. Nu delar de med sig av sina erfarenheter och ser till att du blir utrustad för bästa skidupplevelsen. Du hittar skiduthyrningen på höger sida, strax innan Sälen by, när du kommer söderifrån.

När du ska hyra skidor av Dalskidan så betalar du för antal skiddagar, men du kan även hämta utrustningen tidigare. Detta betyder att du kan hämta ut din utrustning dagen innan (efter kl. 14.00 och lämna tillbaka den fram till kl. 11.00 dagen efter din sista skiddag.

Vi förtydligar med ett exempel: Om du exempelvis bokat en kortvecka från söndag – torsdag kan du alltså åka skidor måndag, tisdag och onsdag. Du hämtar utrustningen på söndag eftermiddag och lämnar tillbaka på torsdag förmiddag innan kl. 11. Det pris du betalar är för 3 dagar.

Priser och boka din utrustning

Prislista - Dalskidan
Läs mer - Få 10% och boka din skidutrustning på Dalskidan
Samtliga priser med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong