Skiduthyrning i Hundfjället

Hyr dina skidor hos de som kan det här med skidåkning! Hos Dalskidan i Sälen får du alltid prisvärd och välskött skidutrustning. Skiduthyrningen drivs av syskonen Erika & Martin som båda tillsammans har kört i den alpina Världscupen i 20 år. Nu finns de i Sälen och servar dig för den bästa skidupplevelsen. Skiduthyrningen ligger perfekt invid vägen, strax innan Sälen by. Smidigt att svänga in när du är på väg upp på fjället. 

Oavsett vart du bor på fjället, så rekommenderar vi att du för bästa service och för bra kvalitet på utrustningen väljer skiduthyrningen i Sälen By, Dalskidan. Där får du dessutom bättre priser som kund hos Bengt-Martins. 

Skiduthyrning - Dalskidan, Sälen by

För bästa upplevelsen och skönaste skidåkningen så hyr du din utrustning av Erika och Martin, två mycket erfarna skidåkare som själva har kört i eliten under många år. Nu delar de med sig av sina erfarenheter och ser till att du blir utrustad för bästa skidupplevelsen. Du hittar skiduthyrningen på höger sida, strax innan Sälen by, när du kommer söderifrån.

När du ska hyra skidor av Dalskidan så betalar du för antal skiddagar, men du kan även hämta utrustningen tidigare. Detta betyder att du kan hämta ut din utrustning dagen innan (efter kl. 14.00 och lämna tillbaka den fram till kl. 11.00 dagen efter din sista skiddag.

Vi förtydligar med ett exempel: Om du exempelvis bokat en kortvecka från söndag – torsdag kan du alltså åka skidor måndag, tisdag och onsdag. Du hämtar utrustningen på söndag eftermiddag och lämnar tillbaka på torsdag förmiddag innan kl. 11. Det pris du betalar är för 3 dagar.

Rabatten gäller även vid Drop-in hyra, ta då bara med din bokningsbekräftelse eller den värdekupong som du får vid incheckning av stugan.
Samtliga priser med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong 

Priser och boka din utrustning

Prislista - Dalskidan
Läs mer - Få 10% och boka din skidutrustning på Dalskidan
Samtliga priser med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong