menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Sälen Högfjället med utsikt över pisterna

Boende på Högfjället

När man befinner sig på Högfjället i Sälen, så är det aldrig långt till någonting. Liftarna, utförsåkningen, restaurangerna, skiduthyrningen och skidskolan ligger samlat runt Sälens Högfjällshotell. Boendet på Högfjället har ofta en magnifik utsikt över den vackra högfjällsnaturen och området har tidigt på säsongen gott om snö. När stugan du hyr, dessutom har skidåkning direkt utanför dörren, så gör detta till ett populärt område till årets skidsemester.

Boendekartor på Högfjället:

Områdeskarta - Boende Högfjället (pdf)

Områdeskarta - Hemfjällsbyn/Storfjällsbyn/Skogsfåglarna (pdf)
 

Våra stugor på Högfjället finner du på båda sidorna om Fjällvägen. Att hyra stuga på Högfjället betyder att du har kort avstånd till Sälens Högfjällshotell och du får ett fjällnära läge i Sälens mest snörika område. Populära stugor både av längdåkare, barnfamiljer och de som vill ta en svängom i pianobaren på hotellet.
På båda sidorna av Sälens Högfjällshotell, med storlek från 4-6 bäddar, kan du hyra en lägenhet. Nära till skidåkningen på Högfjället och du har gångavstånd till restauranger och Sälens bästa After ski.