menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Hotell i Branäs

I Branäs finns idag inte något regelrätt hotell men i Ski Lodge vid dalstationen i Branäs, eller i helt nybyggda Mountain Lodge mitt i backen, hittar du ett bekvämt boendealternativ med hotell-känsla och ett läge som är ski in/ski out. Hela familjen blir bortskämda i moderna lägenheter. Du kan välja en lägenhet där sänglinne och slutstädning ingår i priset, men det finns även alternativ där du tar med det själv om du önskar (se beskrivning när du bokar).

Branas_familj_brasa_middag_text_780_400.jpg

I anslutning till boendet finns restaurang och möjlighet att köpa till måltider som frukost, lunch och middag för att göra hotelläventyret komplett. Väljer du dessutom ett boende med ”Plus-kategori” så har lägenheten balkong och en härlig utsikt. När skiddagen är slut är det fritt att njuta i den sköna bastuavdelningen som är till för Lodgens gäster.