Boende i Branäs

Till Branäs är det kort väg för långa åk och varierad skidåkning för hela familjen. Branäs är duktiga på att ta hand om barnen och då mår både stora och små bra. Populära boende hittar du i vår stuguthyrning och med milsvid utsikt över det svenska och norska gränslandet kan skidäventyret börja. Branäs är Värmlands mest kompletta skidanläggning vare sig du har slalomskidor, en bräda eller längdskidor på fötterna. Du kan hyra stuga eller lägenhet i Branäs, både på toppen av berget och nere i dalen.


Branäs boendeområden med kartor
Klicka på respektive länk för att se karta över de olika boendeområdena i Branäs. Här ser du även information om incheckning och servicepunkter
Karta - Boendeområde toppen/berget (pdf)
Karta - Boendeområde dalen (pdf)
Karta - Boendeområde Mattesdalen (pdf)

Stugor i Branäs

Bokar en stuga på toppen av berget i Branäs eller direkt vid liften i dalen.

Sök och boka boende

Lägenheter i Branäs

Liftnära lägenheter i Branäs hittar du både i dalen och högre upp i skidsystemet. Under senare år har stora investeringar gjorts på nybyggda moderna lägenheter med alla bekvämligheter.

Läs mer och boka lägenhet i Branäs här

Hotell i Branäs

I Branäs har man valt att satsa på så kallade Ski Lodge, där bor du lika bekvämt som på det bästa hotell. Bekväma lägenheter, ski in/ski out med hotell-känsla, där sänglinne och slutstädning ingår.

Läs mer och boka hotell i Branäs här