menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Skeikampen i Norge, utsikt från pisten över stugorna

Boende i Skeikampen

Skeikampen ger en härlig kombination av alpin- och turskidåkning för hela familjen. Skeikampen har i över 125 år tjänat som skidparadis för vinterglada människor. Anläggningen är en populär familjedestination i fjällmiljö som passar alla och här finns boende att hyra för alla önskemål.

Skeikampen har liftnära lägenheter direkt vid pisten och ett stort utbud av välrustade rymliga stugor som har plats för många. Stugorna har den äkta norska hyttestilen, just så vi önskar bo på vår vintersemester.

Områdeskarta - Boende vid Skeikampen skicenter (pdf)

Områdeskarta - Boende vid Austlid och Glåmhaugen (pdf)

Trevliga stugområden ligger fint placerade i området. Stugor med skön fjällutsikt, mer prisvärda alternativ i stugområden eller en liftnära stuga. Du väljer och vi hjälper dig att hitta stugan som passar dig och din familj.
I Skeikampen kan du verkligen hitta liftnära lägenheter. Direkt vid skidtorget ligger moderna lägenheter där du har ski in/ski out både till längdspåren och till stolliften. Perfekt för barnfamiljen eftersom det är gångavstånd även till barnområdet.
Vill du uppleva känslan av ett riktigt högfjällshotell då bokar du rum på Thon Hotel Skeikampen. Middag med vita dukar, salonger att koppla av i efter skidåkningen och vällagad god mat som gör att du klarar nästa dags skidåkning med glans.