menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Norefjell bekvämt boende

Boende på Norefjell

I Norefjell bor du bekämt på hotellet, Norefjell Ski & SPA, högt upp i skidsystemet. Ett moderna boende som har allt du behöver för en skön skidsemster. Moderna lägenheter direkt vid hotellet eller välinredda och rymliga rum inne på själva hotellet. Måltider äter ni i den vackra och trevliga matsalen. Allt boende på Norefjell är välanpassat för den perfekta vintersemestern.

Allt boende ligger med direkt närhet till längd-, turspår och pisten. Direkt utanför hotellet finner du grönpist med barnbacke, perfekt för alla barnfamiljer som vill ha nära till skidåkningen från boendet.

Områdeskarta - Hotell och lägenheter i Norefjell (pdf)

Lägenheterna i Norefjell ligger direkt vid pisten, bekvämt boende och med bra standard och med gångavstånd till skidåkning, restauranger och badanläggning med gym och bastuavdelning.
Norefjell Ski & Spa är inte bara ett hotell, det är även en härlig Resort som erbjuder rekreation och SPA-upplevelser i kombination med skön skidåkning. Hotellet har drygt 200 rum och ligger högt upp i skidsystemet med skidåkningen Ski in/Ski out. Hotellet har vunnit flera priser och det kan man förstå, där det så vackert smälter in i den omgivande fjällnaturen.