Boende på Norefjell

I Norefjell bor du bekvämt på hotellet, Norefjell Ski & SPA, högt upp i skidsystemet. Ett moderna boende som har allt du behöver för en skön skidsemster. Moderna lägenheter direkt vid hotellet eller välinredda och rymliga rum inne på själva hotellet. Måltider äter ni i den vackra och trevliga matsalen. Allt boende på Norefjell är välanpassat för den perfekta vintersemestern.

Allt boende ligger med direkt närhet till längd-, turspår och pisten. Direkt utanför hotellet finner du grönpist med barnbacke, perfekt för alla barnfamiljer som vill ha nära till skidåkningen från boendet.

Områdeskarta - Hotell och lägenheter i Norefjell (pdf)

Lägenheter i Norefjell

Lägenheterna i Norefjell ligger direkt vid pisten, bekvämt boende och med bra standard och med gångavstånd till skidåkning, restauranger och badanläggning med gym och bastuavdelning.

Läs mer och boka lägenheter i Norefjell

Hotell i Norefjell

Norefjell Ski & Spa är inte bara ett hotell, det är även en härlig Resort som erbjuder rekreation och SPA-upplevelser i kombination med skön skidåkning. Hotellet har drygt 200 rum och ligger högt upp i skidsystemet med skidåkningen Ski in/Ski out. Hotellet har vunnit flera priser och det kan man förstå, där det så vackert smälter in i den omgivande fjällnaturen.

Läs mer och boka hotell i Norefjell