Boende på Kvitfjell


Många tror att Kvitfjell bara har svarta pister för de modigaste, men det stämmer inte! Här finns något för alla skidtyper och brädor, för alla nivåer av kunskap och erfarenhet. Boka ditt boende i Kvitfjell för här finns hotell, stugor och lägenheter för alla smaker och det mesta boendet ligger ski in/ski out. Via vår stuguthyrning hittar du boende mitt i backen på 750 meters höjd över havet. Kvitfjell har möjligheter och upplevelser för alla, från barnfamiljer till grabbarna och tjejerna i World cup-cirkusen som ofta besöker Kvitfjell.  Säsongen är lång och Kvitfjell är en av Norges mest snösäkra skidorter, ofta är de först ut med att öppna för skidåkning.


Områdeskarta - Boende på mellanstationen i Kvitfjell (pdf)
Områdeskarta - Boende på Vestsidan av Kvitfjell (pdf)

Stugor i Kvitfjell

Ni bor i stugor i Kvitfjell med hög mysfaktor och en perfekt plats att spendera kvalitetstid tillsammans med nära och kära. Våra stugor har bra läge, nära till både backe och längdspår.

Läs mer och boka här

Lägenhet i Kvitfjell

Utbudet av lägenheter i Kvitfjell är varierat och finns i olika storlekar. Laga frukost och middag tillsamman i lägenheten och sitt länge vid bordet och njut av att vara tillsammans. Efter en härlig dag i backen är det skönt att komma in i värmen och umgås.

Läs mer och boka här

Hotell i Kvitfjell

Fördelen med att bo på hotell i Kvitfjell är förutom det centrala läget såklart att komma ner till en dignande frukostbuffé varje morgon och alla faciliteter som finns på hotellen för er att använda. Ett bad och ett besök i hotellets SPA-avdelning gör gott för ömma skidben.

Läs mer och boka här