menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Kvitfjell med stort utbud av högkvalitativt boende

Boende på Kvitfjell

Många tror att Kvitfjell bara har svarta pister för de modigaste, men det stämmer inte! Här finns något för alla skidtyper och brädor, för alla nivåer av kunskap och erfarenhet. Boka ditt boende i Kvitfjell för här finns hotell, stugor och lägenheter för alla smaker och det mesta boendet ligger ski in ski out. Via vår stuguthyrning hittar du boende mitt i backen på 750 meters höjd över havet. Kvitfjell har möjligheter och upplevelser för alla, från barnfamiljer till grabbarna och tjejerna i World cup-cirkusen som ofta besöker Kvitfjell.  Säsongen är lång och Kvitfjell är en av Norges mest snösäkra skidorter, ofta är de först ut med att öpnna för skidåkning.

Områdeskarta - Boende på mellanstationen i Kvitfjell (pdf)

Områdeskarta - Boende på Vestsidan av Kvitfjell (pdf)

Ni bor i stugor i Kvitfjell med hög mysfaktor och en perfekt plats att spendera kvalitetstid tillsammans med nära och kära. Våra stugor har bra läge, nära till både backe och längdspår.
Utbudet av lägenheter i Kvitfjell är varierat och finns i olika storlekar. Laga frukost och middag tillsamman i lägenheten och sitt länge vid bordet och njut av att vara tillsammans. Efter en härlig dag i backen är det skönt att komma in i värmen och umgås.
Fördelen med att bo på hotell i Kvitfjell är förutom det centrala läget såklart att komma ner till en dignande frukostbuffé varje morgon och alla faciliteter som finns på hotellen för er att använda. Ett bad och ett besök i hotellets SPA-avdelning gör gott för ömma skidben.