menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Hemsedal boende i områden med alpkänsla

Boende i Hemsedal

Oavsett om du via vår stuguthyrning i Hemsedal bokar ditt boende i stuga, lägenhet eller hotell så märker du att på veckodagarna dominerar barn och familjer, här finns nämlingen Norges största barnområde. Till helgerna blir Hemsedal en naturlig träffpunkt för alla som gillar skidåkning och fantastisk "After Ski-miljö". Hemsedal har boende ski in, ski out och skidåkning från tre toppar och ger därför en skön alpkänsla.

Vi har ett brett utbud av stugor att hyra i Hemsedal. Välj mellan stora stugor som rymmer hela släkten eller mysiga mindre stugor för den lilla familjen. Efter en hel dags skidåkning kommer ni till stugan och lagar mat tillsammans, tänder kanske en brasa i kaminen och vilar upp er för en ny dag med äventyr.
Att hyra lägenhet i Hemsedal är att ha nära till allt, i ett mycket bekvämt boende. Välj bland lägenheter i olika storlekar och med olika utrustning beroende på vad som är viktigt för er under er skidresa till Hemsedal.
I Hemsedal kan du lyxa med boende i Alpin Lodge Hemsedal, här får du känslan av att bo på hotell utan att göra det. Du bor bekvämt i moderna lägenheter direkt vid pist och barnområde. Under samma tak finner du bar, restaurang, skiduthyrning och skidshop. Ett bekvämt sätt att bo i lägenhet men njuta av hotellkänsla.