menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Hafjell boende med vidsträckta vyer

Boende i Hafjell

Det spelar ingen roll om du är proffsåkare eller amatör, skidåkningen i de olympiska backarna i Hafjell passar hela familjen. Boka ditt boende i Hafjell, via vår stuguthyrning och njut av långa sköna backar i absoluta toppklass. Dessutom finns en stor terrängpark för brädåkarna. Välj rätt färg på nedfarten och du har upp till fem kilometer skidåkning i ett enda åk.

Vi kan erbjuda ett brett utbud av boende i Hafjell. Stort som smått, hotell eller självhushåll. Mycket av boendet ligger härligt utplacerat i skidsystemet med vacker utsikt och ski in/ski out till pisten.

Karta - Boende Hafjell nord

Karta - Boende Hafjell syd

Boka en av våra stugor i Hafjell och njut av allt som finns i Hafjell, skiddestinationen som blivit utnämnt till Norges alpina riksanläggning. Förutom de fantastiska backarna, väntar över 300km längdspår och ett stort härligt barnområde. Boka en stuga med bastu eller braskamin – allt efter vad som är värdefullt för er när ni reser på skidsemester.
Lägenheter i Hafjell i olika storlekar, från små till stora, där ni rår er själva och kan umgås under tiden ni inte är i backen. Ta sovmorgon med en sen frukost eller gå upp med tuppen och var först ut i backen och möt solen. När ni bor i lägenhet bor ni centralt och kan lägga upp dagen precis som ni själva vill.
Bo på hotell i Hafjell. Dignande frukostbuffé står dukad varje morgon och ni får njuta av en vällagad middag efter dagens skidåkning. Bo centralt i Hafjell eller välj ett hotell i pisten och avnjut den vackra utsikten över Hafjell och Gudbrandsdalen.