Boende i Gaustablikk


I Gaustablikk, inte långt från den svenska västkusten hittar du Telemarks högsta och kanske vackraste fjäll. Gaustablikk ligger vackert, vid den 1.883 m höga Gaustatoppen som är en av Norges bästa utsiktspunkter. Här finns bland annat en av världens bästa speedskiing och ett bra urval av boendealternativ för din skidresa.

Stugor i Gaustablikk

Bekväma och mycket populära stugor att hyra, kännetecknar utbudet av stugorna i Gaustablikk. Att de ligger pist och liftnära bidrar till att många gäster återvänder från år till år.

Läs mer och boka din stuga i Gaustablikk här

Hotell i Gaustablikk

Hotellet i Gaustablikk erbjuder förutom skön skidåkning direkt utanför entrén, även sköna bad i pool eller bubbelpool. Du kan även ta ett ångbad eller bastu för den frusne vintersportaren.

Läs mer och boka ditt hotellrum i Gaustablikk här

Lägenheter i Gaustablikk

Vid Gaustablikks Högfjällshotell finns även ett utbud av mindre lägenheter som passar för den som vill ha möjlighet att rå sig själv, men ha valet att kunna äta sina måltider på hotellet. Lägenheterna rymmer 4-5 personer och passar perfekt för barnfamiljen som vill ha friheten att kunna fixa någon måltid eller en fika mellan skidåken.

Läs mer och boka din lägenhet i Gaustablikk här