menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Beitostölen boende mitt i vinterparadiset

Boende i Beitostölen

Beitostölen är vinternorge när det är som bäst! Här finns välpreparerade pister, ändlös turåkning kryddat med gemyt, god mat och nöjen. Området Beitostölen är mycket snösäkert tack vare den höga höjden och närheten till Jotunheimen. Beitostölen har ett gott urval av boende som ligger fint längs den gemytliga bygatan. Skidorten kan verkligen kallas för hela familjens vinterparadis.

Stora rymliga stugor eller lite mindre för det lilla sällskapet. Stugorna ligger centralt, liksom allt boende på Beitostölen. Stugorna är väl rustade för självhushåll och du bor bekvämt under din vistelse.
I Beitostölen kan du hyra en lägenhet i direkt anslutning till något av hotellen , eller du kan välja en lägenhet med gångavstånd till centrum. Alla lägenheter håller en bra standard och har nära till skidåkningen.
I Beitostölen är det så förmånligt att du har två hotell att välja på. Båda hotellen ligger utefter bygatan och har gångavstånd till skidåkning och det mysiga bylivet med pubar, café och shopping.