Beitostölen – Vinternorge när det är som bäst

Beitostölen är favoriten för alla som gillar härlig kombination av längd och alpint. Här finns sköna familjebackar och milsvidder av väl preparerade längd och turspår. Väljer du en skidsemester i Beitostölen kan du låta bilen stå hela vistelsen. Skidåkning, matupplevelser underhållning och shopping. Allt finns inom gångavstånd.

Skidåkning

De breda backarna är perfekta för dig som vill prova på carvingskidan. Är du mer för det fartfyllda får du din tillfredställelse i omväxlande backar, härlig off pist eller i den häftiga snowboardparken. Området bjuder på två skidsystem med olika karaktär där skidbussen tar dig mellan de båda.
Skidskolan har skidkurs/gruppundervisning för barn från 4 år och uppåt. För de allra minsta är skidskolan uppbyggd på lek med eller utan skidor. Beitostölen har en egen maskot, Bamsen, som kommer på besök flera dagar i veckan.
Fakta skidåkning Beitostölen

Längdskidåkning

Området har något av Norges bästa längdskidåkning med allt ifrån småkuperad skogsterräng till högalpina turleder. Här finns ett stort urval av väl preparerade turspår, på många av lederna finns fina rastmöjligheter eller en trevlig säterstuga att besöka.
Fakta längdskidåkning Beitostölen

Mat och nöje

I den lilla gemytliga byn kan du njuta av gästfriheten, strosa runt i butiker, äta vällagad mat och prova på publivet.
Vill du testa på något annat än skidåkning så erbjuds bland mycket annat hundsläde, "kanefart" och airboard. Beitostölen erbjuder ett fast veckoprogram under vintersäsongen med bland annat isfiske, snöskotertur med guide, snörafting och snöskoter för barn. Entré till SPA, träningscenter och simbassäng kan köpas till på plats.

Boende

Mitt i centrala Beitostölen hittar du två hotell att välja på. Traditionsrika Bergo Hotell eller mer moderna Radisson Blu Resort. Båda med ett perfekt läge där skidåkning ligger rakt över den stillsamma bygatan. Väljer du istället att boka en lägenhet eller en stuga för din vistelse i Beitostölen, så finns ännu mer att välja på. Allt boende ligger centralt både till alpin eller längdåkning, perfekt för en skön skidsemester.
Boende Beitostölen