menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Sommar i Sälen - fjällvandring & fiske

Sälen är för många ett välkänt och populärt vintersportområde, men allt fler upptäcker vilken pärla Sälen är, även under sommaren.

I Sälen om sommaren, finns ett rikt utbud på spännande aktiviteter och möjligheter för alla som gillar att cykla och sköna möjligheter till fiske- och naturupplevelser. Fjällvandring i Sälen är att bo med vildmarken runt knuten och snöra på dej vandringskängorna och utmana någon av de vackra leder som finns i området. Lindvallens fjällvärld har vandringsleder för alla typer av vandrare. Lätta, sköna eller utmanande. Du väljer själv vad som passar dig och din familj bäst.

Testa Sälen Bike park - "Liftburen utförscykling för alla". Genom säkra och roliga leder, erbjuder Bike Parken i Lindvallen den fartfyllda och glädjande känslan av att cykla utför! Ni tar liften upp med egen cykel eller om ni väljer att hyra en på plats i Lindvallen. Sälen Bike Park öppnar lagom till sommarsäsongen.

I Lindvallen, vid Experiumtorget hittar du Sälens upplevelsehus Experium, med inomhuslekland och upplevelsebad, bowling, biograf och flera restaurangalternativ.

Stuga i Sälen

Vi har boende på flera områden i Sälen. Du kan välja att bo i Lindvallen där du har nära till Experiumtorget med ICA, Fäboden, cykelbanor, resturanger och upplvelsehuset med bad och bowling. Eller på Högfjället där fjällnaturen omger dig när du stiger ut på farstukvisten. Våra stugor har från 4 - 10 bäddar.