Sommar i Sälen - Cykel, fjällvandring & fiske


Sälen är för många ett välkänt och populärt vintersportområde, men allt fler upptäcker vilken pärla Sälen är, även under sommaren. Här finns mysigt boende för hela familjen.
Hitta ditt favoritboende för bästa sommarsemestern. I Sälen om sommaren, finns ett rikt utbud på spännande aktiviteter och möjligheter för alla som gillar att cykla och sköna möjligheter till fiske- och naturupplevelser. Fjällvandring i Sälen är att bo med vildmarken runt knuten och snöra på dej vandringskängorna och utmana någon av de vackra leder som finns i området. Lindvallens fjällvärld har vandringsleder för alla typer av vandrare. Lätta, sköna eller utmanande. Du väljer själv vad som passar dig och din familj bäst.

Aktiviteter som klättring, cykling och fiske

Testa Sälen Bike Park - "Liftburen utförscykling för alla". Genom säkra och roliga leder, erbjuder Bike Park i Lindvallen den fartfyllda och glädjande känslan av att cykla utför! Ni tar liften upp med egen cykel eller om ni väljer att hyra en på plats i Lindvallen. Sälen Bike Park är roligt för både liten och stor. Vid Svansjön i Lindvallen finns klätterbanan Högt & Lågt, som passar hela familjen Läs mer här.
I Lindvallen, vid Experiumtorget hittar du Sälens upplevelsehus Experium, med upplevelsebad, SPA, bowling, shopping och flera restauranger.

I populära Gröna Byn är det barnvänligt och mysigt för den lilla familjen.

Stuga i Sälen

Vi har boende och stugor på flera områden i Sälen. Du kan välja att bo i Lindvallen där du har nära till Experiumtorget med liten matbutik, Fäboden, cykelbanor, restauranger och Experium med bad och bowling. Eller på Högfjället där fjällnaturen omger dig när du stiger ut på farstukvisten. Våra stugor har från 4 - 14 bäddar.
Sommarens bokning är öppen och välkomnar våra gäster. På sommaren är ankomstdagar lite mer flexibla än under vintersäsongen. Boka in minst två nätter och ankomst gäller alla dagar i veckan utom lördagar. För Storfjällsbyn och Hemfjällsbyn gäller ankomst lördagar och boendet hyrs ut veckovis.
Vill du ha hjälp med din bokning? Ring till någon av våra fjällexperter på 054-10 24 00 som gärna guidar dig i Sälen!