menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Sommar i Sälen - Cykel, fjällvandring & fiske

Sälen är för många ett välkänt och populärt vintersportområde, men allt fler upptäcker vilken pärla Sälen är, även under sommaren. Här finns mysigt boende för hela familjen.

Hitta ditt favoritboende för bästa sommarsemestern. I Sälen om sommaren, finns ett rikt utbud på spännande aktiviteter och möjligheter för alla som gillar att cykla och sköna möjligheter till fiske- och naturupplevelser. Fjällvandring i Sälen är att bo med vildmarken runt knuten och snöra på dej vandringskängorna och utmana någon av de vackra leder som finns i området. Lindvallens fjällvärld har vandringsleder för alla typer av vandrare. Lätta, sköna eller utmanande. Du väljer själv vad som passar dig och din familj bäst.

Salen_cykel_vila_text_780_440.jpg

Aktiviteter som fiske cykling och fiske

Testa Sälen Bike park - "Liftburen utförscykling för alla". Genom säkra och roliga leder, erbjuder Bike Parken i Lindvallen den fartfyllda och glädjande känslan av att cykla utför! Ni tar liften upp med egen cykel eller om ni väljer att hyra en på plats i Lindvallen. Sälen Bike Park är roligt för både liten och stor.

Fiska i Lindvallen, Sälen. Några hundra meter från stugbyn, Gröna Byn ligger Put and Take Fiskesjön, Svansjön. Du köper fiskekort och hyr spö i Lindvallens fäbod, som även den ligger ett stenkast från stugområdet i Gröna Byn.

I Lindvallen, vid Experiumtorget hittar du Sälens upplevelsehus Experium, med inomhuslekland och upplevelsebad, bowling, biograf och flera restaurangalternativ.

Sommar_salen_SL30_TEXT_780_400.jpg

I populära Gröna Byn är det barnvänligt och mysigt för den lilla familjen

Stuga i Sälen

Vi har boende och stugor på flera områden i Sälen. Du kan välja att bo i Lindvallen där du har nära till Experiumtorget med ICA, Fäboden, cykelbanor, resturanger och upplvelsehuset med bad och bowling. Eller på Högfjället där fjällnaturen omger dig när du stiger ut på farstukvisten. Våra stugor har från 4 - 14 bäddar.

Använd SÖK och BOKA knappen för att hitta ledigt boende med aktuella priser