menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Fjällvandring i Idre Fjäll

När du hyr en stuga på Idre Fjäll, så ligger vandringen och fjällen direkt utanför dörren. Vandring är frihet, men också en hög dos av frisk luft och vidsträckta vyer. Flera leder utgår från centrumanläggningen men i hela området runt Idre, Särna och Grövelsjön finns mängder av fina leder och bra turer. Ett vandringens mecka för den som vill fylla på med lugn, tystnad och naturupplevelser.

Har ni mindre barn med i vandrargänget så är det en bra utgångspunkt att utgå från Idre Fjäll, det finns även guidade turer som ingår i priset när du bokar boende på Idre Fjäll. Är ni mer erfarna vandrare så är Städjan-Nipfjällets naturreservat en mäktig upplevelse.

Idre_Sommar_trailrun_TEXT_780_400.jpg

Sommarträna på Idre Fjäll

Idag är det även många som lägger sin löpträning i sommarfjällen. En vandringsled fungerar lika bra för löpning. Tänk så mycket du hinner och se på din springrunda.

Ladda ner Idre Fjälls karta (pdf) med vandringsleder och motionsspår