Sommar i Idre Fjäll - Cykla, vandra och fiska

En semester på Idre är spännande fjällupplevelser, roliga aktiviteter och skön avkoppling. Här är det enkelt att hitta något som passar alla i familjen, från minstingen till gammelfarmor.
Idre erbjuder över 50 olika vildmarksaktiviteter och spännande äventyr. Det finns massor av bra boende och trevliga stugor att välja mellan.
Idre är inte bara utmärkt fjällvandring och stora fiskeupplevelser, utan är också en perfekt bas för olika utflykter i Norra Dalarna oavsett om du vill ha en aktiv semester eller mest ta det lugnt och koppla av.

Cykla på Idre

Idre fortsätter sin satsning på cykling och sommaren kommer fyllas av fler cykelaktiviteter än någonsin. Crosscountrylederna går i naturskön fjällterräng med magnifik utsikt. Alla leder är tydligt utmärkta och här finns allt du behöver för en härlig cykelupplevelse.


Låga och höga höjder på Idre

Roliga nyheter och fler aktiviteter, tex, en ny låghöjdsbana där både barn och föräldrar kan ha roligt tillsammans. Ett tiotal stationer med låga plattformar där du testar att balanser, krypa, klättra eller gunga dig fram. Ta 6-stolsliften Väst 6:an, för att komma upp på fjället (går under högsäsongsveckorna). Samtidigt är då toppstugan Utsikten öppen för en lunch eller fika.

Upplev Idre på sommar eller tidig höst. Varmt och skönt och massa härliga aktiviteter.


Tips på badsjöar i närområdet: Burusjön & Idresjön, ca 2-9 km från Idrefjäll.
Badkarta - BursjönBadkarta - Idresjön

Unna dig och familjen en riktig fjällupplevelse i sommar!