menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Sommar i Branäs - Cykel och vandring med familjen

Sommar i Branäs är massor av vacker natur, frisk luft och härliga möjligheter till aktiviteter.

Cykla i Branäs

Att cykla i Branäs är ett äventyr med både flow- och cross country-leder för hela familjen. Ett härligt sätt att upptäcka den vackra naturen. Ta en tur upp på toppen och njut av den fantastiska utsikten över norra Värmlands skogar. Liftarna till cykellederna är igång under juli och helger i augusti. Vi rekommenderar alltid ett boende på toppen av Branäsberget. För dig som gillar vacker utsikt och skön natur är Branäs om sommaren ett måste!

Allm_plockablueberry_TEXT_780_400.jpg

Padel i Branäs

Ingen kan väl ha undgått att höra talas om succésporten som kan spelas av alla, både liten som stor. I sommar blir det möjligt att utmana familjen uppe på Branäsberget. Den nya banan byggs mellan Soltorget och Vargen, så är du spelsugen är det läge att boka ett boende på Branästoppen. 

Allm_padel_TEXT_780_400.jpg

Boende - Branäs på sommaren

Vi har ett stort och varierande utbud av stugor och lägenheter i Branäs under sommaren. Du finner lediga alternativ i vår onlinebokning.

Vill du njuta av god mat och dryck, så kan du njuta av både utsikt och en läcker måltid på Toppstugan eller Ladans restaurang. (med reservation för öppettider under sommarsäsongen)

 

Allm_sommar_vandr_lingon_TEXT_780_400.jpg

Använd SÖK och BOKA knappen för att hitta ledigt boende med aktuella priser