menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

När ni själva nyttjar er stuga

Om ni bokar upp er stuga/lägenhet för eget bruk under säsongen för att njuta av en vecka i fjällen, så är det bra att ni på plats ser över boendet.

Nedan har vi listat sådant som kan vara bra att kontrollera under pågående säsong. Se alltid till att det finns ett lager med glödlampor, batterier, dammsugarpåsar, städmedel etc och se över om det är något som behövs åtgärdas/fyllas på i boendet. Var uppmärksam på att flera olika varianter/sorters glödlampor kan behövas. Vi rekommenderar att ni tar ut svängarna när det gäller detta lager av förbrukningsvaror. Målet skall vara att inget skall ta helt slut under pågående säsong.

Det är de små tingen som gör att hyresgästen har det bra under sin vistelse och kan underlätta eventuella klagomål från våra gäster som bor just i ert boende.

Kontrollera och fyll på:

  • Rengöringsmedel
  • Dammsugarpåsar
  • Glödlampor/batterier
  • Brandvarnare
  • Täcken och kuddar
  • Köksutrustningen
  • Städredskapen
  • och en blick på det allmänna underhållet

Lämna stugan i bästa skick

Självklart städar du efter dig och lämnar stugan/lägenheten i bästa skick när du reser hem. Allt för att kommande hyresgäster skall trivas i ditt boende. Detta är kanske extra viktigt att påminna om du lånar ut stugan till vänner eller släkt. Du/ni kan alltid beställa slutstädning genom oss, boka städning i god tid.

Snöläget - Var rädd om ditt tak

Försök att hålla dig uppdaterad på snöläget och gör själv en bedömning när det är dags att åka upp för att se till din stuga. Många stugor lider när snömängden blir för stor och taken behöver då skottas för att lätta på trycket och för att undvika tex vattenskador.

 

Med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong. Sidan uppdaterad 190412