Bokning av egen stuga

Inför varje ny säsong är det alltid på sin plats att fundera på vilka veckor under vintern ni vill boka upp till er själva. Vi vill att även ni stugägare också ska få njuta av vinter och den vackra miljön!

Boka egna veckor här


Boka egna veckor före säsong:
Innan vi öppnar upp din stuga för bokning (brukar vanligtvis ske i april/maj), så kan ni avsätta de veckor ni själv önskar genom att fylla i blankett/enkäten genom att klicka på länken ovan. Uppge alltid vilken stuga/lägenhet det gäller (adress eller objektsnummer) och ert nam, samt vilka veckor eller perioder ni önskar. Vi meddelar alltid vid vilket datum vi öppnar upp bokningen, har vi inte hört något från dig så öppnas ditt boende för bokning för hela säsongen.

I avtalet gäller att ni har möjlighet att boka upp 4 veckor för eget bruk. Sjävklart kan ni lämna alla veckor till uthyrning om ni inte känner behov av att nyttja stugan under kommande säsong. Fundera gärna kring vilka veckor som är mest attraktiva för gästen, kanske kan ni vara lite flexibla själva för att få så bra beläggning som möjligt för ert boende. Av tradition är jul/nyår/trettonhelgen/sportloven och påskveckorna de perioder som är mest attraktiva.


Boka egna veckor under pågående säsong

Om din stuga/lägenhet är ledig 7 veckor före ankomst, även om ni redan fyllt er kvot på antal veckor enligt avtal. Så har ni möjlighet att nyttja ert boende. Fyll in enkäten med ytterligare veckor/perioder och sänd in til oss så bekräftar vi tillbaka till er om boendet fortfarande är ledigt. Vi sänder som vanligt en bekräftelse på er mail när vi har bokat upp boendet till er .
Tänk på att ALDRIG åka upp till boendet och chansa på att det är ledigt, vi kan boka in gäst med kort varsel, ibland samma dag som en sista-minuten-stuga. Du måste alltid få en bekräftelse från oss att vi har bokat upp ditt eget boende, allt för att undvika dubbelbokning.


Incheckning och utcheckning:

Som ägare följer du våra ordinarie in och utcheckningstider


Lämna stugan i perfekt skick

När du nyttjar din egen stuga, passa på att se över boendet, fylla på förråd med glödlampor/batterier etc. Läs mer vad du kan tänka på

Vi gör aldrig en avsyning efter dig som ägare, vi litar på att du lämnar stugan i bästa skick för kommande gäst.

Du kan alltid beställa slutstädning hos oss. Meddela oss i god tid före avresa.

Du kan alltid följa bokningar av din stuga via ditt inlogg på vår hemsida

Med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong. Sidan uppdaterad 190618