menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Bokning av egen stuga

Inför varje ny säsong är det alltid på sin plats att fundera vilka veckor under vintern ni vill boka upp till er själva. För visst vill vi att ni stugägare också ska få njuta av vinter och den vackra miljön!

Boka egna veckor före säsong:

Innan vi släpper upp din stuga för bokning (brukar vanligtvis ske i april/maj), så kan avsätta de veckor ni själv önskar genom att sända ett mail till bokning@bengt-martins.se. Uppge vilken stuga/lägenhet det gäller (adress eller objektsnummer) och era kontaktuppgifter, samt vilka veckor eller perioder ni önskar. Vi meddelar alltid vid vilket datum vi öppnar upp bokningen, har vi inte hört något från dig så öppnas ditt boende för bokning för hela säsongen.

I avtalet gäller att ni har möjlighet att boka upp 6 veckor för eget bruk. Sjävklart kan ni lämna alla veckor till uthyrning om ni inte känner behov av att nyttja stugan under kommande säsong. Fundera gärna kring vilka veckor som är mest attraktiva för gästen, kanske kan ni vara lite flexibla själva för att få så bra beläggning som möjligt för ert boende. Av tradition är jul/nyår/trettonhelgen/sportloven och påskveckorna de perioder som är mest attraktiva.

Boka egna veckor under pågående säsong

Om din stuga/lägenhet är ledig 7 veckor före ankomst, även om ni redan fyllt er kvot på 6 veckor. Så har ni möjlighet att nyttja ert boende. Maila in önskad vecka/period så bekräftar vi tillbaka när vi har bokat upp boendet till er.

Tänk på att ALDRIG åka upp till boendet och chansa på att det är ledigt, vi kan boka in gäst med kort varsel, ibland samma dag som en sista minuten stuga. Du måste alltid få en bekräftelse från oss att vi har bokat upp ditt eget boende, allt för att undvika dubbelbokning.

Du kan alltid följa bokningar av din stuga via ditt inlogg på vår hemsida

 

Med reservation för ev skrivfel eller förändring under pågående säsong. Sidan uppdaterad 180605