menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Julsnö i Tandådalen

Tandådalen - Hundfjället - Stort utbud av stugor

I Tandådalen/Hundfjället kan vi erbjuda ett stort utbud av privata stugor och boende. En familjär stuga med gott om plats, kanske även braskamin och bastu. Utbudet är stort, du väljer det som passar dig och ditt sällskap bäst!

Att hyra en privatstuga för sin skidsemester är som att komma hem. De flesta stugor har ett naturskönt läge, är bekvämt rustade och ger familjen en välbehövlig avkoppling i vintermiljö. Hitta din favorit!

Prisexempel:

Jullov, lördag-lördag
21-28 december 2019
4 bäddar (Renvägen 47B) från 5.540kr
8 bäddar (Fjällsåsen 14) från 8.435kr

Nyår, lördag-lördag
28 december - 4 januari
6 bäddar (Sätervägen 31) från 9.895kr
10 bäddar (Fjällvillevägen 41) från 23.705kr

Sportlov, söndag-söndag
vecka 7, 9-16 februari
4+2 bäddar (Grå Byn) från 9.050kr
8 bäddar (Bäverstigen 9) från 14.935kr

En fjällstuga är ett unikt boende och antalet är därför begränsat. Du ser ledigt boende med aktuellt pris genom att använda "SÖK och BOKA" till höger. Där finner du även bilder och beskrivning av boendet.

Välkommen att ringa oss om du behöver hjälp med att hitta det bästa boendet till er!
Vi finns på 054 - 10 24 00

Du kan också göra en förfrågan så vänder vi tillbaka till dig med ett förslag