menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Sälen Högfjället, stuga med snöiga granar

Stugor på Högfjället

Våra stugor på Högfjället hittar du i flera trevliga stugområden. Liftnära läge på boendet, hittar du på området vid Sälfjällstangen. Här ligger de flesta stugorna med kort avstånd till liften som tar dig upp till toppen av Gustavbacken. Ett populärt område för de som vill åka skidor både i Lindvallen och i Högfjällets skidsystem.

Andra mycket eftertraktade stugor hittar du i Högfjällsbyarna, som ligger allra högst upp på Högfjället. Härifrån är det nära till längdspåren, både för turspåren upp på Högfjället och för längdspår i skogsnatur. Många barnfamiljer väljer att boka sin stuga här, eftersom Högfjällets backar passar utmärkt för nybörjaren och den som vill glida i sköna carvingsvängar. På Högfjället hyr vi ut stugor på båda sidorna av Fjällvägen, med ett stort utbud att välja på runt Gruven och i Gammelgårdsområdet. Stugorna finns i olika utförande, från 2 till 10 bäddar.