menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Ramundberget boende nära till alpin- och längdåkning

Boende i Ramundberget

Vid det mäktiga Skarsfjället ligger Ramundberget, en plats man lätt blir förälskad i. Skidåkningen klassas av skidtidningarna som en av de bästa i Sverige. Ramundberget ligger också i ett av Sveriges mest snösäkra områden, vilket ger en alldeles särskild vinterkänsla och fina offpistmöjligheter. Ramundberget är komplett som boendeanläggning och med en stughyrning som erbjuder alla alternativ av boende i form av stugor, lägenheter och ett traditionellt högfjällshotell.

Områdeskarta - Boende i Ramundberget (pdf)

Mysiga timmerstugor och rejäla fjällstugor ger skön stämning till skidresan.
Alla lägenheter i Ramundberget har ett centralt läge, mitt i skidanläggningen. Gång- eller glidavstånd till skidåkning både när det gäller alpint och på längden.
Att bo på hotell känns alltid lyxigt och flärdfullt. Att få bo på Ramundbergets fjällhotell känns som en extra ynnest, då detta hotell är ett av Sveriges klassiska fjällhotell med anor från 1930-talet.