menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Skidskola på Idre Fjäll

Alla barn gillar att gå på skidskola. Du lär dig en massa, träffar nya kompisar och har roligt tillsammans med andra.

För de allra minsta barnen finns skidskolegrupper där mamma och pappa eller annan vuxen kan vara med. Det känns tryggt att träna tillsammans med någon man känner. För de vuxna som är med sina barn i dessa grupper finns också viktig kunskap att hämta, vad som är viktigt att tänka på när åker skidor med ett litet barn.

För barnen som är lite större och äldre finns flera alternativ att välja på, för barn med olika förkunskaper och nivåer av färdigheter. Även för dig som vuxen finns möjlighet att utveckla din skidåkning, både nybörjaren som vill upptäcka lusten med att åka skidor och för dig som har åkt i många år, men som känner att du vill komma vidare.

Skidskola 2020/2021  
Antal dagar  5 (mån-fre) 3 (mån-ons)
Gruppundervisning
Vuxen slalom a´90 minuter 795
Slalom - Barn/ungdom a´ 90 min 1295  
Snowboard - Barn/ungdom/vuxen a´90 min 795
           
Barn 3-4år (Askeklubben) a´60 min 795  


Samtliga exempelpriser ovan är angivna i SEK med reservation för ev prisändring eller skrivfel 

Du bokar skidskola på telefon: 0253-412 32 eller på skidskolan@idrefjall.se