menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Idre Fjäll, Barn gör High Five

Idre Fjäll - Skidsemester på riktigt!

På Idre Fjäll är barnen i fokus. Längs Askelands skogsbana möter du busiga renar, jättetroll och roliga överraskningar. På Idre Fjäll finns det även flera nybörjarområden som lämpar sig fint för lite ostadiga ben. Skidskolan lär ut de ädla skidkonsterna till en ny generation. Skidskolan bjuder även på mycket kul och är en perfekt plats att hitta nya kompisar på och för de minsta anordnas knattedisco minst en gång i veckan.

Idre_askebarn_Text_780x440.jpg

På Idre Fjäll finns allt du behöver för den ultimata skidsemestern för hela familjen och det sköna är att vilket boende du än bokar, så kan du låta bilen stå hela vistelsen. På Idre Fjäll är allt nära och du kan ägna dig åt skidsemester på riktigt!

Idre_bo_vy2_Text_780x440.jpg

Skidåkning

Samlade runt en topp sträcker backarna ut sig så att skidåkningen kan ske i alla väderstreck. Du väljer själv om du vill ha solen i ryggen eller solsken i blick. Med 40 nedfarter av varierande svårighetsgrad finns skidåkning för hela familjens önskemål. Liftsystemets 27 liftar gör att du enkelt och snabbt kommer till favoritbacken, utan trista transportsträckor. Idre Fjälls Snowpark är en dröm för alla bräd- och skidåkare som gillar hopp, rails, corners och tabletops. Parken har fyra linjer från grön till svart, något för hela familjen.

Fakta skidåkning Idre Fjäll

Idre_langd_Text_780x440.jpg

Längdskidåkning 

Idre Fjäll har totalt 82 km preparerade längdspår i vacker fjällmiljö och varierande terräng. Sammanlagt finns 30 km elbelysta spår.

Fakta längdskidåkning Idre Fjäll

Mat och nöje

Restaurangutbudet är gott, och brett. Vad sägs om mättande frukostbufféer, pizza, pasta, gourmetmiddagar, fondue, lokala specialiteter och smakrika temakvällar? After ski, en perfekt avslutning på skiddagen. Sjung ikapp med ett liveband eller slappna av i en skön fåtölj framför brasan. Barnen har egen, föräldrafri after ski. Vill du förlänga kvällen gör du det på nattklubben Loftet. Missa inte ett besök i Toppstugan, en läcker restaurang och café på toppen med god mat och en fantastisk utsikt.

Idre_gulash_Text_780x440.jpg

I sporthallen finns en populär badavdelning, med en stor pool, en relaxpool och barnens badland. Här finns även bowlingbanor, ett spelrum och gym. I överdelen av sporthallen kan du bland annat spela badminton och tennis. Ibland kan kroppen behöva lite vila från skidåkningen för att musklerna ska vara laddade för nästa skiddag.

Boende

På Idre Fjäll har vi stugor, lägenheter alltid med ett läge så att du kan åka skidor till och från backen. Boka boende på Idre Fjäll för den lilla familjen eller det stora sällskapet, utbudet är stort.

Boende Idre Fjäll