menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Vinterns nyheter i Branäs

Branäs är många barnfamiljers favorit! Närheten till allt, sköna pister och välanpassat för familjer både med små och stora barn gör skidområdet till en vinnare!

Branas_familj_toppen_text_780_400.jpg

Inför kommande säsong fortsätter Branäs att expandera och att växa, allt för att möta den allt större efterfrågan på skidsugna gäster. Näst på tur står området kring Mattesdalen, det sydligaste området i Branäs. Här kommer  både ny lift och en ny nedfart.

Branas_sommar_mattesdalen_text_780_400.jpg

Sommarbild från området - Mattesdalen. Här sker stora förändringar till kommande vinter.

Nyheter för barnen i Mattesområdet i Branäs

För de minsta anpassas området med en ny pulkabacke och rullband. Området kring Mattesstugan har länge varit en favorit för familjer med lite större barn, i och med vinterns nyheter så blir det ett komplett område som passar hela familjen oavsett ålder och förkunskaper.

Branas_Boende_vy_text_780_400.jpg

Att välja boende i Branäs

Vi hjälper dig hitta det perfekta boendet oavsett om du väljer att bo på toppen av Branäsberget eller varför inte en stuga i Mattesdalen. Du ser ledigt boende genom att trycka på SÖK och BOKA.

För personlig service ring: 054 10 24 00