menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Stuga i trysil, julstämning

Stugor vid Fageråsen Hytteområde, Trysil

Ett supermysigt stugområde längst uppe på Fageråsen med stora och små stugor. Stil, interiör och standard varierar från de klassiska lite enklare fjällstugorna som byggdes på 1970-talet till nybyggda lyxiga stugor, fullt utrustade för en skön skidvecka. Stugorna som ligger högst upp i området har ett läge med skidåkning ski in/Ski out (se respektive stugbeskrivning för angivelse i meter). I den nedre delen av stugområdet passerar skidbussen flera gånger om dagen, så det är alltid enkelt att ta sig ut i pisten när du bor vid Fageråsen Hytteområde.

Solläge och fin utsikt på Fageråsen

De flesta av stugorna är byggda i söderläge med fin utsikt över Trysilfjellet. För längdåkare är det här absoluta favoritläget, eftersom stugorna har bästa läget för skidspåren som går ut på fjället. Härifrån är det även gångavstånd till Trysil Högfjällscenter med service, livsmedelsaffär, restauranger m.m.