menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Kvitfjell Varden - En ny fjällsida

Varden är Kvitfjells helt nya fjällsida. En familjevänlig sådan med breda gröna och blå nerfarter. Området är perfekt för hela familjen och för skidåkaren som älskar stora carvingsvängar. Den nya gondolen knyter ihop Varden med Vestsiden och stolsliften med 6 säten tar dig helt upp till toppen av den nya fjällsidan.

De nya pisterna i Varden är ett fint komplement till det existerande skidsystemet på öst- och västsidan. Östsidan är kännt för Olympiabacken där det bland annat annordnas World Cup-tävlingar varje år. Västsidan är en mer familjevänlig fjällsida med ett varierat utbud av gröna, blå och röda pister. Varden, det helt nya skidområdet är det allra mest familje- och barnvänliga området. Pisterna har en jämn och fin fallhöjd utan krävande partier och med en härlig bredd som inbjuder även de mest ovane att ta ut svängarna. Vardens pister är perfekt för nybörjare och den som önskar att njuta av stora carvingsvängar.

Ett helt nytt skidområde, enkelt sammanbundet med övriga skidanläggningen gör Kvitfjell till en komplett anläggning för hela familjen och ger njutbar skidåkning för alla nivåer av erfarenhet av kunskap.