menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Topptur med Hurtigruten på arctic och sail

Arctic Ski og Sail i Norge och till Svalbard

Följ med på ditt livs skidresa längs norska kusten och till Svalbard. Du kommer att få uppleva orörd vildmark, spektakulär natur och helt fantastisk skidåkning under midnattssolen. Du kommer att gå på toppturer med erfarna skidguider och dela med sig av sin kunskap så att du får den bästa av skidupplevelser. Att stå på skidor i den arktiska naturen är en upplevelse du inte kan jämföra med något annat.

Boka Arctic Ski & Sail - Upp till 20% rabatt på din resa

Du bor ombord på Hurtigrutens nostalgiska fartyg, MS Nordstjernen. Även kallad för "den gamle damen". Ett charmigt fartyg, med små men gemytliga hytter som tar dig på ditt livs skidäventyr. Atmosfären ombord på MS Nordstjernen är något alldeles speciellt och kommer att vara din "basecamp", lastat med äventyrliga skidåkare.

 Vare sig du är proffsåkare, nybörjare eller veteran så kan du följa med och få din livs skidupplevelse. Alla gäster kommer att delas in i grupper utifrån erfarenhet (max 6 pers/grupp) och med varsin guide.

 

Hurtigruten Arctic Ski & Sail längs norska kusten

Skidäventyret längs norska kusten startar och slutar i Tromsö. Fyra Rib-båtar finns ombord, som tar dig och övriga gäster iland vid foten av de vackraste topparna på Senja, Kvaløya och Lyngsalpene. Du kommer att besöka platser som få har varit före dig.

Avresa från Tromsö den 5, 12, 19 april 2018
Reslängd: 5 dagar
Rutt: Tromsö - Senja - Lyngen - Kvaløya/Tromsö
5 dagar pris från 18.676kr/person

Avresa från Tromsö den 5 och , 9, 12, 16 och 19 april 2018
Reslängd: 4 dagar
Rutt: Tromsö - Senja - Lyngen - Kvaløya/Tromsö
4 dagar från 11.995kr/person
 

Hurtigruten Arctic Ski från Tromsö till Svalbard

Följ med på en unik tur från Tromsö i Norge, där turen går över Bjørnøya. En ö som inte tidigare har varit tillgänglig för skidåkning, det är inte många som kan skryta med att de har varit där före dig. Under den här resan får du åtta dagar till havs och sex dagar med fantastisk skidåkning där du kommer att uppleva det arktiska Norge och Svalbards extrema skönhet. Med lite tur kan vi även få se isbjörn.

Avresa från Tromsö den 6 maj 2018
Reslängd: 9 dagar
Rutt: Tromsö - Lyngen - Till havs - Bjørnøya - Hornsund,Svalbard - Isfjorden, Svalbard - Billesfjorden - Longyearbyen, Svalbard
Pris från 20.735kr/person

Hurtigruten Arctic Ski - Svalbard

Den ultimata skidupplevelsen på Svalbard med turer till Hornsund och den magiska isfjorden. Nu har du verkligen möjlighet att vara med om skidåkning i extremt vacker natur långt borta från civilisationen. En arktiskt skidupplevelse få förunnat och har vi turen med oss finns även möjlighet att du får se isbjörn.

Avresa från Longyearbyen den 14 maj 2018
Reslängd: 5 dagar
Rutt: Longyearbyen - Hornsund - Isfjorden/Trygghavna - Longyearbyen
Pris från 12.195kr/person

I samtliga priser ovan ingår:
Segling med MS Nordstjernen inkl helpension
Erfarna skidguider (en per 6 personer)
Priset avser boende i insideshytt, handfat på hytten. Du delar dusch/WC. Tillägg kan göras för utsideshytt, samt hytt med dusch/WC
Transfer från skidåkningen sista dagen till Tromsö flygplats ingår (ca 16.30 på em)
Min ålder för att vara med på skidturerna är 16år i förälders sällskap. Inga barnrabatter
Tillkommer: Flygresan till Tromsö/Longyearbyen tillkommer samt ev avb.skydd/reseförsäkring
Önskar du hyra skidutrustning, meddela oss så kommer du att få ett prisförslag på utrustning lite närmre avresa.

Kontakta någon av våra säljare för mer information eller gör en förfrågan nedan så återkommer vi till dig med ett förslag.

Du når oss på 054 10 24 00

Gör en bokningsförfrågan