menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Wadahl Högfjällshotell (GWD)

GWD

Av många ansett som Norges bästa Högfjällshotell. Hotellet har en 100-årig tradition med erkänt hög standard trevlig atmosfär god service och sist men inte minst – ett utmärkt kök! Med alla faciliteter inomhus och med spår pister och aktiviteter alldeles utanför dörren finns alla förutsättningar för en lyckad semester för liten och stor.

Mat och nöje: De sista åren har det skett stora förändringar och renoveringar på hotellet. Lobby sällskapsrum och bar har renoverats. Ett lyckat samspel mellan den traditionella stil som känneteckar Wadahl och en lite nyare modern stil med den goda atmosfären bevarad. I lobbyn finns nu också en liten bar. Sällskapsrummet är lugnt och har fått bekväma sittgrupper med ett litet bibliotek. Här kan man njuta av Jotunheimens utsikt och värma sig framför spisen. Populär mötesplats efter en dag på skidor är Wadahls nya afterski pub ”Skistallen”. 

För barnen: Barnen trivs på Wadahl. Här finns lekrum och spelrum med bordtennis och fotbollsspel. Kort och sällskapsspel finns i biblioteket. Anläggningen har en stor uppvärmd inomhuspool. Hotellet och området är mycket familjevänligt. Aktivitetsutbud för hela familjen; kälkåkning i egen backe med lift snörafting isfiske häst och släde med mera. Skidskola och barnklubbar.

Hotellfakta: Hotellet har 96 rum med hög standard varav 45 stora panoramarum med plats för upp till 4–5 personer. Alla har dusch/WC TV telefon och minibar. På hotellet finns trådlöst nätverk samt konferensrum. Det finns även ett trevligt sällskapsrum och salong kiosk simbassäng bastuavdelning. Dans till orkester sex kvällar i veckan bar lekrum för barn spelrum med bordtennis och fotbollsspel. Avstånd lift: 50 m spår: 0 m. Läs mer om Familjepaket och Fjällpaket