menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Gålå boende på högfjällshotell med trevlig atmosfär

Hotell i Gålå

Wadahls Högfjällshotell är av många ansett som Norges bästa högfjällshotell. Hotellet har en 100-årig tradition med erkänt hög standard, trevlig atmosfär, god service och sist men inte minst – ett utmärkt kök! Med alla faciliteter inomhus och med spår, pister och aktiviteter alldeles utanför dörren finns alla förutsättningar för en lyckad semester för liten och stor. De sista åren har det skett stora förändringar och renoveringar på hotellet. Lobby, sällskapsrum och bar har renoverats. Ett lyckat samspel mellan den traditionella stil som kännetecknar Wadahl och en lite nyare modern stil, med den goda atmosfären bevarad. I lobbyn finns nu också en liten bar. Sällskapsrummet är lugnt och har fått bekväma sittgrupper med ett litet bibliotek. Här kan man njuta av Jotunheimens utsikt och värma sig framför spisen. Populär mötesplats efter en dag på skidor är Wadahls nya afterski pub, ”Skistallen”.

Barnen trivs på Wadahl

På Wadahls Högfjällshotell finns lekrum och spelrum med bordtennis och fotbollsspel, kort och sällskapsspel finns i biblioteket. Hotellet har en stor uppvärmd inomhuspool och området runt hotellet är mycket familjevänligt. Aktivitetsutbud för hela familjen; kälkåkning i egen backe med lift, snörafting, isfiske, häst och släde med mera. Självklart finns även skidskola och barnklubbar.

Om Wadahls Högfjällshotell

Hotellet har 96 rum med hög standard, varav 45 stora panoramarum med plats för upp till 4–5 personer. Alla rummen har dusch/WC, TV, telefon och minibar. På hotellet finns trådlöst nätverk samt konferensrum. Hotellet har ett trevligt sällskapsrum med bar och salong. Kiosk, simbassäng, bastuavdelning. Dans till orkester flera kvällar i veckan, lekrum för barn, spelrum med bordtennis och fotbollsspel. Till liften är det ca 50 meter och längdspåren startar direkt utanför hotellentrén.