menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Hotell i Fefor

Fefor Högfjällshotell är ett genuint, traditionellt högfjällshotell. Mitt i den norska fjällvärlden ligger det vintertid inbäddad av snö och vacker natur. Ett personligt och hemtrevligt hotell som renoverats varsamt under de sista åren för att behålla atmosfären och stämningen. Hotellet erbjuder "Feforpension" som innebär att frukost/Brunch serveras fram till kl 12.00. På eftermiddagen är det kaffe och hembakad kaka vid brasan och senare på kvällen serveras middagsbuffé (med reservation om förändring och varitaion under säsongen). För den som vill göra sig en lunchpakke och ta med i spåret fungerar det så klart utmärkt!

Fefor högfjällshotell är beläget ca. 930 m.ö.h. Rummen har dusch/WC, TV och telefon. På hotellet finns pool, bastuavdelning, gym som renoverades till säsongen 2013. Här finns också solarium, squash, lekrum för barnen, kiosk, bar med fullständiga rättigheter, konferensrum med plats för upp till 180 pers i biosittning. Husdjur på hotellet är tillåtet på förfrågan och mot ett tillägg på logipriset. Skidspår från hotellentrén. Avstånd skidlift 10 km. 

Efter skidåkningen har hotellet öppen bar och dans flera kvällar i veckan. Levande musik vissa kvällar.