menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Hemsedal, jul, skidåkare och tomte

Fira jul i fjällen - Boka bästa paketlösningen

Att fira jul och nyår i fjällen är det mest optimala för att få ett skönt jullov! Att det blir fullt tidigt på flera destinationer är det många som vet, av erfarenhet sen tidigare år. Se till att säkra ditt bästa boende för jul och nyårsfirande redan nu. I år är det dessutom optimala förhållande för dig som vill ta ut få semesterdagar, men få superlång ledighet tillsammans med familj och vänner.

Jullovet har flera möjligheter för skön skidåkning. Att vara borta över själva juldagarna, att fira nyår i fjällen eller att efter själva julfirandet bara ta ett par dagar över trettonhelgen. Valet är fritt och möjligheterna många.

Här har vi samlat våra bästa tips på julovsboende. Du kan välja fritt från ett boende direkt vid pisten, en lägenhet med skönaste fjälläget eller en stuga med braskamin och lugnt läge på fjället. Du kan även fira jul i fällen genom att boka något av våra färdiga paket. Vi har julboende till alla!