menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Sommar i Säfsen - Familjen i fokus

Säfsen är för många en mysig skidort, men nu är det dags att upptäcka ett somrigt Säfsen. Här kan du få fartfyllda aktiviteter, vandra eller helt enkelt sköna "slappardagar" med familjen. I Säfsen kommer du att märka att familjen alltid står i fokus och att äventyren räcker till för alla.

Aktiviteter i Säfsen under sommaren

I Säfsen finns möjlighet att cykla över böljande berg och vidsträckta fält. Här finns cykelupplevelser för hela familjen eller för den som vill bättra på formen under sommaren. I Säfsen finns barnvänliga cykelstigar som är enkla att ta sig fram på. Självklart finns det flera fina fikaställen för mysiga pauser längs lederna. Är barnen lite tuffare så rekommenderar vi att testa Filurius BMX bana. Här har hela familjen skoj med skutt, hoppa och minivelodromer.

SAFSEN_SOMMAR_BIKE_TEXT_780_400.jpg

Vad sägs om att ge sig ut på cykelbingo? En 11 km lång slinga i rimligt platt led på skogstigar, breda grusvägar och spångar. Längs leden finns bingobrickor och här gäller det att samla så många kryss som möjligt. Vem blir familjens bingovinnare?

SAFSEN_SOMMAR_Stuga_TEXT_780_400.jpg

Stuga i Säfsen

Stugorna i Säfsen har verkligen hög trivselfaktor. Här finns stugor med alla bekvämligheter och ett naturskönt läge. De flesta stugorna är mysiga timmerstugor och du kan välja mellan 4-10 bäddar. Meddela alltid om du har ett husdjur med dig. Det är tillåtet mot ett tillägg, men vi måste alltid kontrollera så att vi kan garantera dig en husdjurstillåten stuga innan bokningen är helt klar.

Använd SÖK och BOKA knappen för att hitta ledigt boende med aktuella priser