Sök och boka Varukorg Mina sidor

Erbjudanden

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Stöten - SälenBoende i Sälen Stöten - Boka online >>

 

Sälens roligaste skidåkning

Stöten -av många ansett som Sälens bästa skidåkning. Rolig skidåkning är Stötens främsta kännetecken och utsikten från toppen av World Cup-backen är något som måste upplevas för att förstås.

Stöten, den nordligaste av Sälens anläggningar, byggdes för att erbjuda övriga Sälens gäster bättre och mer avancerad skidåkning. I dag är Stöten en anläggning med backar för alla kategorier av skidåkare och stoltserar med Sälens högsta fallhöjd.


 

Alpinskidåkning i Stöten

Det är inte bara avancerade åkare som trivs, området har en fin mix av gröna och blå nedfarter tillsammans med barnområdet. Nära till allt och här gäller ski-in/ski-out, dvs du behöver inte ta bilen för att ge dig ut i backarna.

Nu kan du njuta av ännu bättre skidåkning i Stöten. Upplev ett nytt skidområde med en ny lift som smidigt tar dig mellan Stötens olika torg (Stötentorget och Skidtorget). Det nya området inkluderar också en ny grön pist och en Ski Route, som är en markerad off-pist, perfekt för dig som vill ha lite mer utmanande skidåkning.

Här hittar du alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

 

På längden i Stöten

Välpreparerade träningsspår nere i dalen, eller slingrande leder längs Kungsleden uppe på kalfjället med fantastiskt utsikt. Stöten har även ett elljusspår som används flitigt på kvällstid.

Kika även på längdfakta från Stöten >>

 

För barnen i Stöten

På aktivitetssidan erbjuds alltifrån hundspann, skidskolor och skotersafari. Världens snällaste varg, maskoten Vargy, är alltid redo att ta med barnen på glada upptåg. Skotertur till Vargy och barnens after ski är veckans höjdpunkter.

Mat och nöje i Stöten

Restaurangutbudet är stort och totalt finns det nio restauranger med olika inriktning. Missa inte pizzan vid Branta torget!

Övriga aktiviteter i Stöten

Vid Stötens centrum, Stötentorget, ligger Vattufjäll. Konferens- och spa-anläggning med, bowling, solarier och äventyrsbad som roar både gammal och ung med simbassäng, bubbelpool och barnbassäng.

  

Boende i Sälen Stöten - Boka online >>
 

Väder Stöten i Sälen