Sök & Boka

Kundkorg

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 14.00
1 maj Stängt

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›
Beställ broschyr ›

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och erbjudanden direkt i din e-post?

Anmäl dig här!

BranäsGå direkt till översikt med stugor och lägenheter i Branäs >>

 

Till Branäs är det kort väg för långa åk!

 - varierad skidåkning för hela familjen.

Branäs är duktiga på att ta hand om barnen och då mår både stora och små bra. Med milsvid utsikt över det svenska och norska gränslandet kan skidäventyret börja. Branäs är Värmlands mest kompletta skidanläggning vare sig du har slalomskidor, en bräda eller längdskidor på fötterna.

Alpinskidåkning i Branäs 

På fem minuter tar gondolliften dig till toppen. Den avancerade åkaren tar Branten medan smöråkaren väljer Ovansjöområdet. Föredrar du att trixa med brädan finns det härliga möjligheter och utmaningar även för dig. Den nya Dog park (f.d. Dream Park) har ett centralt läge mellan Storbacken och Amundsbacken. Kvällsöppet till 19 varje dag utom jul- och nyårsafton.

Här hittar du alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

 

På längden

Från toppen går milslånga längdåkningsspår. Spår från 1,5 km till 10 km och elljusspår för den som vill ta ett varv när det skymmer.

Kika även på längdfakta från Branäs >>

 

För barnen - Björnidet

De allra yngsta roar sig tillsammans med sina föräldrar i Björnidet, för barn från 1,5 år. I Bobland kan du åka kälke under trygga och säkra former, barnaktiviteter för barn från 18 mån till 7 år. Barnens after ski, Björn-busens cup samt fria biljetter till bad i Sysslebäck. Det finns mycket roligt att sysselsätta sig med.

Mat och nöje

Njut till after ski på Brant’s Bar & Restaurant. För dig som bor på toppen och är på jakt efter en utsökt middag med mysig stämning, finns inget bättre alternativ än Ladans Kök & Bar. På kvällen äter du en bit god mat, skakar kanske loss på dansgolvet och laddar sedan batterierna för en ny dag i pisten.

Övriga aktiviteter

Förutom att vistas i backarna finns även skotersafari vilket, förutom skidåkningen, är Branäs mest uppskattade aktivitet.

Nyheter i Branäs - Bästa skidanläggningen för barnfamiljer

Lagom till säsongen öppnar en ny skiduthyrning på Branäsberget, allt för att de skall vara bekvämt vare sig du bor på toppen av berget eller i byn, vid dalstationen.

Se även Branäs SkiLodge, helt nybyggda lägenheter direkt vid pisten >>
 

Väder Branäs

 

Se hela vårt utbud av stugor och lägenheter i Branäs >>