Sök & Boka

Kundkorg

Erbjudanden

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›
Beställ broschyr ›

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter och erbjudanden direkt i din e-post?

Anmäl dig här!

Nyheter i Branäs skidsäsongen 2011/2012

Minitåg för trötta skidben!

Alla som har varit på skidsemester vet av erfarenhet hur jobbigt det kan vara att ta med sig små barn till backen på morgonen. Även om det bara är några hundra meter från stugan. Men nu blir det inget mer släpande av skidor och inga fler pjäxpromenader. Nu kan alla som bor i Branäs by ta tåget till och från backen! Ett mysig minitåg kommer att gå dagligen, både morgon och eftermiddag för att transportera skidsugna gäster till och från skidbacken. Skidåkningen kommer att gå lätt som en plätt!

Alla Barnaktiviter blir gratis!

Branäs gör nu en unik satsning för alla barn. Hela aktivitetsutbudet görs om och dessutom blir det helt gratis för alla deltagare. Välkomna till barnens Branäs!

Detta innebär bland annat:
• Aktivitetscentret Björnidet blir större och flyttar in på ovanvåningen i centrumhuset. Gratis aktiviteter för alla barn mellan 3 och 9år.
• Björnbusecupen fortsätter att vara veckans mest populära tävling. Gratis drop in-anmälan!
• Björnbusarnas skattjakt bokas också på plats, först till kvarn får vara med och leta efter skatten!
• Barnens show - Branäs gamla "barnens after ski" förvandlas till Barnens show. Ett äventyr med ljud och ljus och underhållning. I år är föräldrarna välkomna att sitta med.
• Björnbusarnas skotertur - Följ med en Björnbuse på skotertur ute på myrarna. Alla barn som själv kan sitta i släden utan mamma och pappa är välkomna att följa med.
• Ett förbättrat Sydpoolen men ny stor pulkabacke, figurer, gungor och snowracertävlingar. I värmestugan kan du värma dig framför brasan och rita, slappa i soffan och äta medhavd matsäck. Här finns också en kaffeautomat för kaffesugna föräldrar.
• Varm ekologisk saft till alla som vill ha serveras i Sydpolen, Nordpoolen, Björnliften och i Amundsliften.
• Funpark (Gamla Dog park) - här kan du utmana dina vänner på parallellslalom eller varför inte på tid i selftimerbanan.
• Snowpark i södra området! För dig som vill hoppa, åka rails eller åka över rollers. Här finns en linje för alla smaker nybörjare till avancerad.


Här kan du läsa mer om Branäs
>>