Sök och boka Varukorg Mina sidor

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Högfjället - Sälen

Visa allt boende
Boka
Boende i Lindvallen - Högfjället - Boka online >>

 

Högfjället - Allt man kan tänka sig

"Klassisk fjällsemester", begreppet passar bra till denna skiddestination. Sälens minsta, men med gott om plats för sköna Carvingsvängar.

Tillsammans med Lindvallen bildar området ett skidparadis med 57 nedfarter och 54 liftar. Breda sköna backar, ett härligt område för friåkning, skidskola och andra familjeaktiviteter.

När man befinner sig på Högfjället är det aldrig långt till någonting. Liftarna, utförsåkningen, restaurangerna, skiduthyrningen och skidskolan ligger aldrig längre än ett stenkast bort. Bor ni på Högfjällshotellet får ni känna av tradition och klassiska anor. Vacker högfjällsnatur, gott om snö och skidåkning direkt utanför dörren.


 

Alpinskidåkning på Högfjället

Nybörjaren finner sig väl tillrätta i familjeområdet. Kvällsåkning två dagar i veckan. Lös liftkort på Högfjället och det ingår kvällsåkning på den anläggning som har kvällsöppet, oavsett om det är i Lindvallen, Högfjället, Tandådalen eller Hundfjället. Liftkortsbussen tar dig enkelt till önskad anläggning.

Alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

 

På längden

Flera mil av preparerade eller markerade längd-och turspår. Du tar dig enkelt ovanför trädgränsen för att njuta av den mäktiga fjällkänslan.

Kika även på längdfakta från Högfjället >>

 

För barnen

Barnen har ett alldeles eget område där de minsta skidåkarna på egen hand kan testa och utöva sina färdigheter. Högfjället bjuder på roliga barnaktiviteter som Fjäll-lekis, Juniorcup, snökul och skoterturer med grillning och skattjakt.

Mat och nöje

Restaurangerna i området bjuder på varierade menyer. Allt från sushi-restaurang, våffelstugor och amerikanskt steakhouse. På scenerna spelar Sveriges största artister. "Högis" - fjällvärldens nöjespalats, kan skryta med absoluta toppartister och populär after ski för både stora och små. Vill du ha annan förströelse så ta en biokväll på Högfjällshotellets biograf.

Övriga aktiviteter

Efter fartfylld skidåkning finns annat att prova på som hundspann, ice-cart eller snow-kite. Sälens enda biograf finner du på Sälens Högfjällshotell.

Stugor på Högfjället - Sälen

På Högfjället finns boende för alla önskemål Vi har stugor, lägenheter eller fjällstugor i alla storlekar -nära till skidåkning och Högfjällshotellet eller i trevliga naturnära stugområden. Hitta din favoritstuga för årets skidresa!

Boende i Lindvallen - Högfjället - Boka online >>


 

 

Dina favoriter kommer att visas till höger, ovanför

Sälens Högfjhotell Paket (SHHDPS)


På hotellet finns 105 vackert inredda och bekväma hotellrum med sköna sängar, kabel-TV, telefon och torkskåp. Daglig bäddning och städning. Härlig frukostbuffé med underbar utsikt ingår i priset samt entré till dansrestaurang Vinterträdgården.

Hotellet ligger i direkt anslutning till skidbacken och Lindvallen/Högfjällets skidområde. Här väntar skotersafari, hundspann och massor av andra aktiviteter. Ett flertal olika restauranger och barer, butiker och skiduthyrning. Hotellet har även egen biograf för mysiga biokvällar.

Hotellets FjällSpa erbjuder sköna kurer och behandlingar. Det här kallar vi Resort, ett bekvämt boende med en mångfald av utbud i din omedelbara närhet.

Skidbussen tar dig kostnadsfritt mellan Lindvallen och Tandådalen/Hundfjället mot uppvisande av liftkort.

PistLiftLängdspårRestaurantSpaLivs
25m 25m 25 m Ja Ja ca150m

Är ni flera i familjen bokar ni med fördel ett familjepaket >>Beskrivning:
Sportlovspaket för 2 vuxna och 1 barn 0-12 år i kombisuperiorrum med dusch/WC, telefon, TV och bäddfåtölj. Inkl frukost och middag (ej dryck!) samt barnaktiviteter. Avstånd lift: 25 m, avstånd spår: 25 m. Gäller sö-to i veckorna 7-8 2016. (Ytterligare ett barn max 6 år kan medfölja om det delar bädd med föräldrar).

För priser och tillgänglighet på boendet - Använd "SÖK och BOKA" till höger.

Tillbaka